Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze spotkanie z Gothiciem
got2:
Moje 1 spotkanie z gothicem było u babci. Wtedy przyjechał mój brat i grał w g1. Później przyszedł czas na g2 i g2nk oraz g3.
Koza123:
Ja do końca nie pamiętam jak to było, ale wydaje mi się, że 2 pożyczyłem od kolegi. Nieważne skąd ją wziąłem, ale:
Moja pierwsza gra w gothica to było coś pięknego. Xardas, ta wieża, ten mroczny klimat, to, że nie potrafiłem zaszlachtować wilka sztyletem... jest tego wieeele. A jakie wrażenie zrobiło na mnie Khorinis! Wtedy stałem się fanem sagi Gothic. Słowem- najlepsza gra na świecie, nigdy jej nie zapomnę :)
Iddeous:
Dostałem Gothica I, II wraz z dodatkiem bodajże w 2006 na mikołaja. Miałem wtedy 9 lat. Nie grałem w nic podobnego przedtem więc granie sprawiało mi trudność, ponad miesiąc nie potrafiłem przejść I rozdziału, ale w końcu się udało. Grałem w to z młodszym bratem ;). Ja nie zdążyłem jej ukończyć, ale mój brat tak. W Gothica III grałem gdzieś 2 lata temu, jednak nie spodobał mi się tak bardzo jak I i II. Jednakże Gothic nie jest moją ulubioną grą (raczej takich nie mam, rzadko gram na komputerze), ale z pewnością należy do najlepszych pozycji, które leżą u mnie na półeczce ;)
None:
2004 - po raz pierwszy spotkałem się z GI. Wtedy się wszystko zaczęło. Nie pamiętam dokładnie, ale grę nabyłem w jakimś kiosku. w 2007 natomiast zdobyłem GII i Noc kruka, a w 2010 GIII. W G IV niestety nie miałem przyjemności zagrać.
Lord Hejgen:
GOTHIC1
ÂŻe mną było tak. Kolega pożyczył mi płyte więc zagrałem. Najbardziej podobało mi się walka ze śniącym
GOTHIC2
Gre kupieł w kauflandzie. Gdy tylko ją włączyłem poczułęm kilmat był zaje***sty. Gdy pierwszy raz weszłem do miasta zakochałem się
GOTHIC3
No tutaj się zdziwiłem się bo nie było w co grać nie było fabułby ( Dokładnej )
No i wreście GOTHIC 4 Arcania
No ta gra mi odpowiadała. Dostałem ją od kumpla który mi pożyczył G1. Jest fanem gothica. Podoba mi się nowy bohater i nowy wygłąd starych kumpli Bezia. Gra jest bardziej fabularna niż g3. Najlepsze było to jak Durhrang zpalił wioske Feszyr i zabił ukochaną nowego beziego z którą miał dziecko.
W gothica 4 upadek setarif nie miałem czasu jeszcze pograc
MOJA OCENA
Gothic jest na 6 ++
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej