Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Pierwsze spotkanie z Gothiciem

<< < (27/37) > >>

Noorex Jr.:
Eh... To aż taka wzruszająca historia, że aż w ogóle :)

No to tak. Pewnego wieczoru kiedy jeszcze nie interesowałem się Wrestlingiem, ale byłem wtedy maniakiem gier komputerowych ( jeszcze żadnej konsolki nie miałem ) no to oczywiście zbierałem CD-Action. No i to było w ogóle w 2007 r. chyba. Tata wychodził wieczorem do sklepu po fajki chyba no i ja mu dałem kasę na CD'ka żeby mi kupił. No to wrócił dał mi i co? Eee tam. Jakieś wyścigi i coś o samurajach, ale patrzę i mamy jakąś grę Gothic. I czytam i czytam aż w końcu myślę, że może być fajna i instaluje. Gram i patrze. Wieża, jakiś chudy koleś którym gram no i Xardas. Całkiem fajnie to wyglądało, ale podczas tego filmiku myślałem, że jesteśmy w Górniczej Dolinie xD No i zaciekawiłem się całą fabułą i niedługo po tym w gazecie wyborczej były sprzedawane gry no i usłyszałem, że będzie Gothic I więc od rana stałem pod kioskiem i czekałem ;0 Wcześniej jeszcze pożyczyłem wujkowi dwójkę i przeszedł w jeden dzień gdzie mi to zajęło z tydzień xD No i tak to zaczęło.

Vanex:
Pożyczyłem od kolegi, który mi polecił. Po krótkim ograniu spodobała mi się, więc przeszedłem. Pamiętam, że przeszkadzała mi grafika 3D, ponieważ wolę RPG typu Baldurs Gate. Potem zabrałem się za następne odsłony serii.

Axel Ontero:
ja gothica poznałem u kolegi jak w niego grał w 2002 roku spodobało mi się więc pożyczyłem i przeszedłem a później już grałem kolejne częsci :D :D :D :D

Jozio:
Moja przygoda wygląda tak.
Byłem u kolegi i patrzyłem jak grał w coś dziwacznego (Gothic1) i tak się wpatrywałem przez 1 lub 2h a że przeszedłem wtedy COD'a to nie miałem w co grać to pożyczyłem od niego (2 płytki PLAY) no to zagrałem i tak do tej pory gram w całą sagę Gothic'a i Risen :)

To było 2007 lub 2008 rok chyba  :P

Kubissus:
A tak w ogóle to zapomniałem w pierwszym swoim poście w tym topicu napisać że przez 30 minut się podniecałem że w SO można wejść do beczki :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej