Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy po Gothic 3 będzie następna część?

<< < (2/8) > >>

Skip:
Wielka szkoda, że zrezygnowali z IV części Gothica.Ale cóż, G3 też jest dobry.Za rok pewnie będzie jakiś dodatek, np. Gothic III Zemsta demona(śniącego)  .

Sir_William:
Gdyby Gothic III okazał się wielką produkcją gdzie błędów trzeba się wyszukiwać, to robienie Gothic IV, miałoby jakiś sens. Po ostatniej akcji Piranha Bytes, twórcy zapewne nie będą się spodziewać zbyt wiele, skoro przy wypuszczeniu Gothic III, "osunęła im się noga". Wiadomo przecież, że dodatek jest w produkcji, ale nie wiele może on zmienić, chyba, że oprócz dodatkowego świata będzie wydana cała masa łatek, patchy i poprawek. Cóż, wtedy droga do czwartej części stanie bardziej otworem.

czarny mag:
Zgadzam sie z Sir_William . Faktycznie ilość głędów w grze i TE WYMAGANIA mogą mocno zawarzyć na ilości fanów Gothica , czym samym stracą producęci z PB . Więc poco będą tworzyć nową część . A  co do dodatku do Gothica 3 się ukarze , mam nadzieje że :
- zmniejszy on wymagania sprzętowe gry  
- poprawi stabilność pracy silniczka graficznego
- zniszczy wszystkie niedopracowania w grze i jej bugi  
- Otworzy on cały świat Gothica łącznie z wszystkimi wyspami ( "World Gothic" )  
- dorzuci on nowe śrotki transportu tj. koń , wielbłąd a nawet słoń.  
- równiesz mase nowych postaci z ciekawymi zadaniami
- i mnustwo zbroji . broni . i magji .

A co czas pokarze    zobaczymy .

Grison:
Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda, że nie bedzie Gothic 4. Choć z drugiej strony nie chce mi sie wierzyć, że PB zamkęłaby taką kopalnię pieniędzy jak Seria Gothic ponieważ gra ciesząca się taką renomą wśród graczy musi dużo zarabiac no nie ?
Co do dodatku to napewno będzie on dobry aczkolwiek wątpię aby twórcy wprowadzili takie zmiany w struktórze gry o jakich pisał mój poprzednik "czarny mag".

Aurora:
Moim zdaniem Gothica 4 nie bedzie. To nie miałoby sensu. W każdym razie nie z tym bohaterem. Gothic 3 się zakończył i otrzymaliśmy jak się ułożą losy bohaterów.
Lecz napewno będzie dodatek. A moje oczekiwania są podobne do oczekiwać Czarnego Maga.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej