Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dej Ji-Hip-hop

<< < (3/7) > >>

Altair:

--- Cytuj ---Po zatym jak mi wiadomo eminem nazywa się Slim Sheayli(niewiem jak to się pisze).....
--- Koniec cytatu ---

Widać, że jesteś jego wielkim fanem... On się nazywa Marshall Mathers. Znany jest także jako Slim Shady (Sheayli - LOOL!!!). Dawniej jeszcze miał ksywę M&M (leciał w kulki ;p).

--- Cytuj ---Dobra następnym razem napiszę o czymś.... myślę aby następny był o miłości która tak naprawdę oślepia ludzi a później rani.O czymś co mnie spotkało....
wiem że z gównianom miłością niewszyscy się zgadzają,ale ja chcę powidzieć o czymś co mnie spotkało.

--- Koniec cytatu ---

Więc to nie miłość, tylko młodzieńcze zauroczenie... ja osobiście staram się unikać, przyznając, że sam nie jestem jeszcze dorosły.

--- Cytuj ---JAK uważacie że Eminem to gówno to wybaczcie ale bardzo lubię jego muzykę.
--- Koniec cytatu ---

Nikt tak nie mówi, a poza tym ciężko powiedzieć o jakiejś osobie, że to gówno (lol).

Myśląc, że Eminem czy 50 cent pier*oli 500  takich samych rymów z rzędu, w dodatku bez sensu (o dupie maryni (^^,), że Peja nawija o swoich kompleksach, a w jednym twoim utworze wpychając więcej błędów ortograficznych niż słów udowadniasz, że nie masz kompletnego pojęcia o muzyce, a co dopiero o tworzeniu muzyki. Nie wiem czym się kierowałeś - chciałeś nabić posta? Nie sądzę. Może chciałeś się wygłupić, czy spróbować zaszpanować. Niestety, oprócz ludzi którzy słyszeli jeden kawałek Eminema czy 50 centa (którego szczerze nienawidzę) istnieją jeszcze fani tych wykonawców i wielu innych, czyli ogólnie mówiąc ludzi, którzy znają się na tej rzeczy. I właśnie przed nimi powinieneś próbować się popisać...

r4d00:
A tak poza tym Dej Ji, przytoczę Tobie fragmencik pewnego utworu WWO :  "... nie kopiuj i nie daj się skopiować...". Jeśli już masz męczyć świat swoimi kawałkami, rób coś swojego, a nie naśladuj innych.

Tiw:
A jak oceniasz mój rap:

Twój tekst jest słabiutki, oraz bardzo krótki
Ale nie zniechęcaj się, bież długopis i znów pisz  

-------------------------------------------
Fakt tekst ten jest słaby, ale następne(jeżeli się pojawią) na pewno będą lepsze.

hiena:

--- Cytat: Altair ---Widać, że jesteś jego wielkim fanem... On się nazywa Marshall Mathers. Znany jest także jako Slim Shady (Sheayli - LOOL!!!). Dawniej jeszcze miał ksywę M&M (leciał w kulki ;p).
Więc to nie miłość, tylko młodzieńcze zauroczenie... ja osobiście staram się unikać, przyznając, że sam nie jestem jeszcze dorosły.
Nikt tak nie mówi, a poza tym ciężko powiedzieć o jakiejś osobie, że to gówno (lol).

Myśląc, że Eminem czy 50 cent pier*oli 500  takich samych rymów z rzędu, w dodatku bez sensu (o dupie maryni (^^,), że Peja nawija o swoich kompleksach, a w jednym twoim utworze wpychając więcej błędów ortograficznych niż słów udowadniasz, że nie masz kompletnego pojęcia o muzyce, a co dopiero o tworzeniu muzyki. Nie wiem czym się kierowałeś - chciałeś nabić posta? Nie sądzę. Może chciałeś się wygłupić, czy spróbować zaszpanować. Niestety, oprócz ludzi którzy słyszeli jeden kawałek Eminema czy 50 centa (którego szczerze nienawidzę) istnieją jeszcze fani tych wykonawców i wielu innych, czyli ogólnie mówiąc ludzi, którzy znają się na tej rzeczy. I właśnie przed nimi powinieneś próbować się popisać...

--- Koniec cytatu ---

Podobno Eminem ma ojca Polaka? Czy to prawda?
Jeśli myślisz,że słyszałem tylko jeden jego utwór to się grubo mylisz.
Mam jego płytę z 2000 roku.

Mam się na nikim nie wzorować?  No,cóż "...bądź sobą i tylko sobą..."
Ale podobna każdy młody zespół lub wykonawca się na kimś innym wzoruje....
Coś otym wiem bo mój ojciec należał już do kilku zespołów rokowych.
Teraz akurat robi muzykę taką... no sam nie wiem niema określonej nazwy tego gatunku.... rok,elektryczne parę brzmień techno w niektórych utworach.... sam nie wiem ale ten gatunek muzyki jest całkiem....

I nie myślcie,że jest tak samo beznadziejny jak ja tylko on gra na gitarze(chyba Bass).

Co do moich błędów to jestem dysortografikiem ale i tak już nie ma sensu abym poprawiał te u góry.

Mam próbować coś pisać dalej? No dobra może coś mi kiedyś wyjdzie dobrze.
Hmm.... spróbuję zrobić jakiś kawałek nie wzorując się na nikim....

Dobrze wiem,że jak ktoś pisał powyzej rap to nie pisanie co drugą linijkę gówno itp. ale podoba mi się również utwór Liroya(czy jak to się pisze) pt."Pocałuj mnie w dupę" i sądzę,że tam jest dosyć dużo wulgaryzmów.

ÂŻyczcie mi powodzenia.

Altair:
Lol, jesteś jego fanem i nawet nie wiesz jak się nazywa, a ksywy nie umiesz poprawnie napisać? No to gratuluję, naprawde. A co do płyty to ja też mam wiele płyt muzycznych w domu, co nie znaczy, że jestem fanem tych wszystkich zespołów. Płyty Eminema mam wszystkie (jedną tylko piracką). Co do ojca Eminema to nie wiem i wcale mnie to nie interesuje. Tak samo jak większość plotek wymyślanych w tych kolorowych pisemkach.

--- Cytuj ---Dobrze wiem,że jak ktoś pisał powyzej rap to nie pisanie co drugą linijkę gówno itp. ale podoba mi się również utwór Liroya(czy jak to się pisze) pt."Pocałuj mnie w dupę" i sądzę,że tam jest dosyć dużo wulgaryzmów.
--- Koniec cytatu ---

Lol, Liroyek to gnojek ;). Liroy w swych kawałkach umie jedynie przeklinać, więc w prawie każdym kawałku jest wiele wulgaryzmów. Tylko nie rozumiem, jak możesz sądzić, że tam są wulgaryzmy? xD No chyba, że tego nie słyszałeś i się domyślasz.

--- Cytuj ---Ale podobna każdy młody zespół lub wykonawca się na kimś innym wzoruje....
--- Koniec cytatu ---

No tutaj to akurat gówno prawda, jedni się wzorują, jeśli ktoś jest zdolny i ma talent to wcale nie musi...

--- Cytuj ---Co do moich błędów to jestem dysortografikiem ale i tak już nie ma sensu abym poprawiał te u góry.
--- Koniec cytatu ---

No ok, szanuję, że jesteś dysortografikiem, ale pisz chociaż w wordzie to te większe błędy poprawisz.

--- Cytuj ---Ale podobna każdy młody zespół lub wykonawca się na kimś innym wzoruje....
Coś otym wiem bo mój ojciec należał już do kilku zespołów rokowych.
--- Koniec cytatu ---

A mój ojciec pracuje w drukarni wydawnictwa WAM, ale wcale się na tym nie znam... to, że twój ojciec tworzy muzykę, to nie znaczy, że od razu masz się na niej znać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej