Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dej Ji-Hip-hop

<< < (7/7)

Walentin:
Nie podoba mi się to że w Twojej piosence są brzydkie wyrazy. Po za tym nie znalazłam żadnych błędów. TEmat obrałeś sobie ciekawy. Pokazałeś jak wygląda życie człowieka , który olewa szkołę i wszystko to co go otacza. Moja ocena to: 7/10.

.:KERTH:.:
żal...żal...śmiech...użalanie się nad pajacem...zawał serca z głupoty...zgon.
umarłem i powstałem. człowieku wiesz co? takich p********h rymów to w życiu nie widziałem! ty weź się zajmij chociaż rymowaniem, a nie takie pierdoły piszesz. przy tobie GO to bossowie. moja ocena 1/10 (szkoda że gorszej nie ma)

PZDR.:KERTH:.  

Altair:

--- Cytat: Walentin ---Nie podoba mi się to że w Twojej piosence są brzydkie wyrazy. Po za tym nie znalazłam żadnych błędów. TEmat obrałeś sobie ciekawy. Pokazałeś jak wygląda życie człowieka , który olewa szkołę i wszystko to co go otacza. Moja ocena to: 7/10.

--- Koniec cytatu ---

Lol, z tymi brzydkimi wyrazami to naprawdę mnie zmiażdżyłaś. Ile ty masz lat? Pięć?

Ocena jak najbardziej zasługuje na upomnienie. Widać, że nie przeczytałaś wszystkich utworów, w dodatku komentarz ogranicza się do "fajnie opisane i w ogóle". Widać że pojęcie o muzyce masz niezwykle ograniczone, a posta napisałaś tylko by podnieść sobie licznik. Nie będę zgrywał tutaj dobrego wujka, ale napraw[dę, powinnaś się zastanowić nad tym co piszesz. Nie znalazłaś błędów? Czyli nie czytałaś... jeśli dla ciebie pisanie piętnastu częstochowskich rymów pod rząd o drapaniu się po dupsku uważasz za bezbłędny hip hop, to naprawdę współczuje...

PS:
--- Cytuj ---zawał serca z głupoty...zgon.
--- Koniec cytatu ---

ÂŻyczę szybkiego powrotu do zdrowia... a tak nawiasem mówiąc to nie wiedziałem, że można dostać zawału serca z czyjejś głupoty (ale ty prędzej powinieneś dostać ze swojej... ech, dziecko neo bluzga dziecko neo)

W tym temacie naprawdę zaczął się już totalny offtop. Jedni oskarżają innych o coś, Dej Ji nic nie daje ze swojej twórczości jakby zupełnie zniknął. Temat zamykam żeby nie zaczął się spam totalny oraz kłótnie. Jeśli Dej Ji przyjdzie i będzie chciał coś dać, to proszę go o wysłanie mi wiadomości z prośbą o otworzenie. Temat zamykam///Crisis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej