Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Pisma o grach.
Grison:
Ja niegdyś kupowałem niemal każdy numer Clicka. Rzadziej już Komputer ÂŚwiat Gry i Play. Clicka kupowałem dlatego, ze zawsze była tam jakaś pełna wersja w którą warto zagrać, no i sporo zapowiedzi i recenzji nowych gier.
Jednak podobnie jak niektórzy poprzednicy przestałem je kupować, odkąd posiadłem wspaniały wynalazek jakim jest internet. Tutaj mam recenzje, zapowiedzi i inne puperele nie płacąc 6.90. Do tego w gazetach tylko niekiedy znajdowało sie to co się chciało tak więc wiadomo, że czytanie artykułów z net wygrało.
Rakbar Nasard:
Ja mam kolegę, który inwestuje w gazetki ( CD-A ) i czasem do niego chodzę i czytam. Jeżeli o mnie chodzi to ja nie wydaje pieniędzy na gazetki ( podobnie jak Joeyventos ). Około 15 zł na miesiąc to dla mnie za dużo ( wole kartę do telefonu kupić ) . Popieram go w 100% że to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
Selene:
Nie kupuję żadnej takiej gazety. Wystarczy, że na inne gazety wydaję koło 35 złotych miesięcznie.
Raz na jakiś czas sobie poczytam CD Action, żeby się pośmiać z `kaszanka zone`. ;D
Tiw:
Ja już od ponad roku regularnie kupuje CLICKA!. Zalerzy mi głównie na recenzjach nowych gier, no i czasami dają faną gierkę lub naklejki. Nie planuje kupowania innych gazet, ta mi w zupełności wystarcza. Największym plusem jest cena.
Dopiero teraz przeczytałem kilka wcześniejszych postów, więc musze coś dopisać:
Po co niszczyć oczy siedząc przed monitorem, czytając kilku stronnicowe recenzje, gdy można niewielkie pieniądze miesięcnie zainwestować w gazete, w której są opisy sprzętów, zapowiedzi i nieraz świetne konkursy (nie mówiąc już o takich puperelach jak gry, czy plakaty). Jest to oczywiście tylko moje skromne zdanie, w końcu każdy może robić to co mu bardzie odpowiada.
Antelius:
ÂŁączmy się fani CLICKA! xD. Oczywiście chyba każdy wie że najlepsze recenzje zapodaje Click. Gierki lipne :P ale za to cena bardzo przystępna. Jeśli zależy mi na recenzji to kupuje clicka, natomiast jeśli mi się nudzi ^^ to idę do kiosku i kupuje playa albo CD Action (zależy gdzie lepsze gry)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej