Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Pisma o grach.
Dark:
Jeszcze niedawno regularnie kupowałem Komputer ÂŚwiat Gry. Teraz kupuje troche tego, czasem CD-Action, zdaża mi się też czasem Game Ranking. I tyle. Myślę, że CDA i KÂŚGry rządzą, naprawdę dobre, obiektywne recenzje, niska cena (jak na zawartość) i dużo stron
.:KERTH:.:
ja kupuje gazetke click. ma BARDZO dużo dem, i 3 pełne wersje, a kosztuje tylko ok.7 zł. bardzo się opłaca. dodatkowo zawsze są nowości, plotki, i wywiady ze sławnymi ludźmi. najlepsza gazeta.
POZDRO.:KERTH:.
Tidus:
CDA-Duże dobrze wykonane ( dobra działy, ładny papier ), wszechstronne ( Nie tylko o grach ), miło się czyta ( Spora dawka humoru ) i cóż mówić więcej?
LinkLess:
Gazet o grach nie kupuję żadnych, ale kupuję czasopismo (a jest różnica i to wielka) CD-Action. Dlaczego kupuję? Bo jak sami autorzy owego pisma podają jest to "Największe czasopismo dla graczy w Polsce" i ja się z tym zgadzam. Ponad 150 stron (nie biorąc pod uwagę reklam ), a w nich obszerne recenzje gier, tematy numeru, zapowiedzi, newsy etc. czyli wszystko co gracza interesuje. Ponadto recki sprzętu komputerowego NDSN (Nie Daj Się Nabrać), Na Luzie i ActionRedaction. Do pisma dołączona podwójna płytka DVD, a na niej 2 lub 3 pełniaki, dużo dem, trailerów, patche, bonusy, a wszytko to za tak małą cenę. Nie ma co CDA-Squad odwala kawał dobrej roboty i bije na łeb konkurencję. Na rynku jest od roku 1996 i mam nadzieję, że będą jeszcze przez kolejne 11 lat.
Ankh-Morpork:
Ja kupuje tylko 2 pisma z grami : CD-ACTION i PLAY. Dają tam niezłe pełniaki, a nie są też drogie ( poza tym własnie dzięki cd-a poznałem taką świetną gre jak GOTHIC ). Według mnie reszta czasopism tez jest spoko, ale nie będe wszystkich czasopism kupywał, bo kieszonkowego nie mam tak dużego.
pzdr.-Ankh-Morpork
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej