Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Pisma o grach.

(1/7) > >>

Hagen13:
W tym temacie piszcie, jakie czasopisma dla graczy czytacie.
Ja teraz maniakiem CD-A jestem   , czasem kupuję sobie Play (często, bo pełniaki dobre dają), kiedyś kupowałem z 3 razy Clicka, Komputer ÂŚwiat Gry też nawet kupowałem, ze względu na poradniki i.....no kody do Gothic  3-jeden numer kupiłem właśnie dla nich....(jeszcze używałem  i neta wtedy nie miałem, teraz mam neta i nie używam i się cieszę...).CDA lubię za to, że fajne teksty są, oraz spora dawka humoru w dziale:Na Luzie, trochę AR no i czasem Game Walker, pełne wersje gier dają średnie.Play daje najlepsze a komputer świat gry czasem sobie kupię, bo się trafia fajna gra w piśmie za 6.90 :).To tyle ode mnie a wy?

Wrath:
Ja kiedyś kupowałem Komputer ÂŚwiat Gry z tego samego powodu co poprzednik czyli poradniki (plus że jeszcze kilka fajnych gierek dali np.Simon the Sorcerer II głupie ale śmieszne). No później kupowałem Play'a chyba przez dwa lata(mam do tej gazety sentyment bo w dzięki niej poznałem Gothica) w tym samym czasie zacząłem kupować CDA i tak zostało do dziś lubię to czasopismo fajne teksty czasami można zdrowo się pośmiać i niektóre gry które dali były naprawdę świetne (Deus Ex,WarCraft 2,Project:Snowblind,Psi-Ops).

Joeyventos:
Ja aktualnie niczego nie kupuję, bo uważam, że to wyrzucony pieniądz. Wszystkiego z gazety możemy dowiedzieć się w internecie, a płytka z kilkoma programami czy gierką jest po prostu zbędna

Arkhan:
W przeszłości kupowałem za dobrych i złotych czasów tej gazety mianowicie "KÂŚ Gry" , uwielbiałem tą gazetkę, pomimo że gry nie były zbyt ekscytujące lubiałem ją czytać dziś niestety przez zmianę redakcji to cień tamtych czasów. Stamtąd też dowiedziałem się o Gothic'u jednakże nie interesując się tym zbytnio. No i KÂŚgry były moimi pierwszymi czasopismami o grach na PC, do dziś mam ten wytarty nr 1 :D.

Również nie obyło się bez CD-Action, cenię i cenić będę to czasopismo za niesamowity profesjonalizm, bardzo dobre i znane gry wydawane u nich, i za bardzo często dużą dawkę humoru. Nr 1 na rynku i nic jej nie przebije.
Mam ten numer, kiedy testowali Gothic'a 1 hehe...  

Co do czasopism typu play etc kupowałem je naprawdę rzadko, bo nie zwracały mej uwagi.

Pozdrawiam.

Lees:
Ja podobnie jak pan Arkhan- Komputer świat gry.Kupowałem bardzo często.2003 rok-wszystkie numery, ale potem gdy KÂŚ Gry zmieniły wygląd(dużo chudsze) kupowałem rzadziej.Mimo to według mnie to najlepsze pismo o grach. Podobał mi się dział "Redakcja Odpowiada" w którym odpowiadano na pytania czytelników.Były dobre poradniki,testy i gry.

CD Action kupowałem sporadycznie również jak Clicka,Playa.

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej