Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Pisma o grach.
Serail:
Najpierw kupowałem Komputer Gry ÂŚwiat, zacząłem od numeru, kiedy podawali solucję do Gothica 1 i pismo to bardzo mi się spodobało, dopiero wiele miesięcy później kupiłem 13 numer Cd-Action (rok 2003) i tak już zostało. Przez ten czasu starałem się kupić większość numerów, co niestety nie zawsze się udawało. Jak zauważył to któryś z czytelników w jednym z poprzednich numerów pisma, ekipa CDA potrafi stworzyć specjalna więź miedzy nimi a czytelnikiem, podoba mi sie również ich "zachodni styl" w prowadzeniu magazynu, kolejną ich zaletą jest największy dział o tematyce humorystycznej w branży. AR jest rubryką, która budzi mieszane uczucia, ale mi się ona bez dwóch zdań podoba, chociaż jeszcze nigdy nie miałem przyjemności tam "występować (aczkolwiek wolę, aby mój list nie został opublikowany, niż miałby trafić do "Ludzie i Ludziska". Takim oto akcentem podsumowuję, ze Cd-Action to najlepsze i największe pismo na rynku.
Patty:
Z reguły czytuję dwa pisma. Jednym jest Click. Może niektórym wydawać się głupie, mi się podoba. Mają genialne komentarze (bynajmniej kiedyś). Recenzje też nawet ciekawe. Ogólnie, lubię to pismo, mogę je z czystym sumieniem polecić.
Drugie jest oczywiście CD-Action. Bardzo ciekawe pismo, je też czytuję, ale ostatnio raczej nie. Dalej rozpisywać się nie muszę, ponieważ wszyscy już wypisali to, co najważniejsze.
Kapii:
CD-Action! Czasopismo berdzo ciekawe, nie dla maniaków, którzy tylko grają i grają, dużo humoru, ciekawi redaktorzy, dobre wykonanie, duzo działów. Chwila przerwy i wypisujemy dalej: płyta dobrze nagrana, na niej dużo koncików tworzonych przez czytalników... Mogę tak bez konća. A tym co Click'a czytają radzę kupić raz CDA i zobaczyć różnicę. a to, że droga, to co? 150 stron za 15zł, a Click 7zł i jakieś 50 stron. teraz wystarczy policzyć:
CDA= 150 stron
Click= 50stron x 3= 150 stron. 7zł x 3= 21zł.
I co?
Kirgo32:
Ja także kupuję i czytam CDA. Ma najwięcej stron ze wszystkich czasopism, a w tym bardzo dużo recenzji gier, sporo stron o sprzęcie, kilka stron z żartami. Bardzo fajnie się czyta recenzje gier, które moim zdaniem są lepsze niż w innych czasopismach. Dodają też lepsze gry niż konkurencja.
Miemol:
Moim ulubionym czasopismem o grach jest zdecydowanie CD-Action ! Dlaczego? Po pierwsze: CD-Action, (jak już niektórzy mówili) ma najwięcej stron. Po drugie: Recenzje gier są naprawdę pisane w doskonałym stylu (nieraz mi pomogły gdy miałem dylemat typu - kupić tą gierkę czy może inną?). Po trzecie: CDA bardzo często dodaje do czasopisma naprawdę fajne gry, w które aż miło się gra. No i CDA dało kiedys pełną wersję naszego kochanego Gothic'a!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej