Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

13 Magów

<< < (13/16) > >>

flake:
Wydaje mi się, że faktycznie nie trzeba szukać żadnych teorii spiskowych z chromaninem, itp, a rozwiązanie jest takie jak podał IsentoR. Jest spójne i logiczne :-) Pozdrawiam.

Angarix:
tu nie ma się co glowic 12 magow tworzylo bariere a 13 mag czyli Xsardas za wybaczeniem siedzial na dupie i się przygladal. A co do wypowiedzi Goriona to to byl zabujca ktory probowal zabic Coristo ale się mu nie udalo i magowie w zlosci go rozsmarowali :D .

matys7:
moim zdaniem przy tworzeniu bariery było ich 13 tylko że mieli runę teleportacyjną do klasztoru więc kiedy bariera się rozeszła (mieli tylko jedną runę) jakiś mag się przeteleportował po pomoc ale
coś nie poszło i wpadł do lasu i rozwalił go.

albo:Diego mówił :Ostatni który prubował przejść znalazł się na drugiej stronie martwy (albo coś takiego) więc może to był ten 13 mag

Isentor:
W wywiadzie z Mikem Hoge przetłumaczonym przez Gothic Site dowiadujemy się wreszcie jak to było z tymi magami.

--- Cytuj ---Mike: Magiczna Bariera została stworzona przez 12 magów, a Xardas był jednym z nich! Gdy Xardas opuścił Stary Obóz zostało tylko 5 Magów. Przyjęli więc na ucznia Miltena, gdy ten został uwięziony po utworzeniu bariery. W grze jest dialog w którym jeden z magów źle podaje liczbę magów. To chyba Saturas… Zauważyłem ten błąd i go poprawiłem, a jeden z byłych członków zespołu „poprawił” go na nowo, bo nie zrozumiał fabuły. Nie brakuje żadnego maga. To ten facet namieszał :)
--- Koniec cytatu ---

Cóż, zwracam honor. Za bardzo stare tezy ;) I cieszy mnie, że w nowszych miałem racje.

Nocturn:
Odkop, ale również ciekawy temat. Myślę, że ten zagubiony mag to szkielet mag z Wieży Mgieł. Mag jak to mag, poszukuje nauki. Pewnego dnia wybrał się do Wieży Mgieł, myśląc, że coś magicznego tam znajdzie. No i znalazł coś typu "Almanach Opętanych", stał się bezdusznym sługą Beliara i zamieszkał w Wieży Mgieł. Postanowił przygotować tajemniczą pułapkę "Chromanin". No i jak to człowiek, w końcu zmarł a jego ciało się rozłożyło. Jednak niespokojna dusza nie dała o sobie zapomnieć. Stał się przeklętym ożywieńcem... 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej