Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

13 Magów

<< < (12/16) > >>

kuczaja:
Jak dla mnie sprawa jest jasna:

- Xardas, Drago, Torrez, Corristo i jeszcze tych dwóch magów ognia(bez miltena), Merdarion, Saturas, Cronos, Riordrian, Myxir, Nefarius tworzyli bariere

- Milten dołączył do magów kiedy go wrzucono do kolonii

- Xardas (TRZYNASTY mag w KOLONII) odszedł

- "i według legendy" było W KOLONII ich tylko dwunastu

- Saturas mówi że "podczas bariery nadzorował nas jezcze jeden mag (podczas tworzenia bariery)TRZYNASTY MAG (W KOLONII) XARDAS"  
  bezi mówi "według legendy miało was byc tylko dwunastu" (dwunastu w kolonii)

Wniosek : podczas tworzenia bariery było 12 magów, w koloni było 13 magów

Pozdrowienia

Grigorian:
Ok!

Było 13 magów.
12 tworzyło barierę ( w tym Xardas )  

Saturas może mówił jakoby Milten był 13 magiem ( co byś powiedział gdybyś miał sklerozę i był stary   , może
Saturas był stary? ).

Uchiha Sasuke:
Może żeczywiście jednym z magów tworzących bariere był Vatras który jakimś cudem uciekł. Xardas przecież w Gothic 2 mówi o Vatrasie jakby znali się od barddzo dawna. cytuje "ach ten stary dyga...chyba wiem co planuje" może tak było ale raczej to błąd twurców

Uchiha Sasuke:
Może żeczywiście jednym z magów tworzących bariere był Vatras który jakimś cudem uciekł. Xardas przecież w Gothic 2 mówi o Vatrasie jakby znali się od barddzo dawna. cytuje "ach ten stary dyga...chyba wiem co planuje" może tak było ale raczej to błąd twurców

Dzid:

--- Cytat: IsentoR ---Bo nie mieli kamieni teleportacyjnych poza barierę.
--- Koniec cytatu ---
Wiem że nie mieli run, ani kamini teleportacyjnych, ale w Gothic 3 dowiadujemy się że magowie wody ostatni raz użyli kamieni ogniskujących do rytuału teleportacji.
Możliwe że Saturas chciał poeksperymentować i teleportowali Vatrasa do miasta.
A może Vatras zaraz po stworzeniu bariery (najszybciej jak mógł, kiedy jeszcze bariera go niedosięgła to teleportował się (Np. zwojem) do miasta

Poza tym wieża mgieł rzeczywiście może mieć z tym coś wspólnego... jak ktoś wcześniej napisał

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej