Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
13 Magów
Szkieletomotor:
Dziwne bo mnie atakowali.ale mi nie chodzi o kamienie mi chodzi o podesty, że orkowie je pocoś utworzyli a ludzie zaczeli urzywać do innego celu.a czasem nie miałeś ulumulu z kodów lub to bug bo mnie atakowali
a cywilizacju jarkendaru tam nie było bo zostawili by tam coś po sobie, a twórcy urzyli podesów z pierwszej części (zauwarz że w nocy kruka są mniejsze) bo nie chcało im się czegoś innego robić.
Melkor:
Jestem pewien, że nie miałem Ulu-mulu bo nie gram na kodach, ale to dziwnie wyglądało, jak pirokineza atakowała kilka orkowych psów.
Szkieletomotor:
Bo te podesty nie mają mocy ludzie urzyli ich jako stanowisk dla kamieni ogniskujących
Melkor:
No trudno żeby rzeźba czy jak to nazwać miała magiczną moc. To jak wyjaśnisz pochodzenie kamieni ogniskujących? Magowie ich nie stworzyli bo nie umieli ich nawet naładować nie czytając almanachu.
Szkieletomotor:
HAHAHA CZAS NA HORROR NO DOBRA BEZ JAJ MYLĘ SIĘ albo nie myślę żę stworzyli je wyznawcy Beliara, ale ci starorzytni wyznawcy nie współcześńi,wiesz ta ksiąrzka w świątyni Beliara w dwójce,jako narzędzie zagłady,lub może nawet sam Beliar.Bo kamieni można urzywać w rórzny sposób.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej