Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
13 Magów
Paddy:
dwa bledy na intro xardas ma szate maga wody nie ognia! skoro bylo 13 magow to czemu sa jedynie 5 kamieni ogniskujacych? miltena to on chyba nic nie mowil ze dolaczyl w koloni a po za tym na intro jest muwione ze ze krol wyslal NAJLEPSZYCH MAGOW a milten jest przecietym magiem a Cronos twierdzi ze zna zaledwie 4kregi!
Szkieletomotor:
mom zdanie xardas brał udział w tworzeniu barieery a nadzorującym całą operacją czyli 13 był pyrokar
bo on był zwieszchnikiem xardasa
Paddy:
--- Cytat: Szkieletomotor ---mom zdanie xardas braĂ udziaĂ w tworzeniu barieery a nadzorujĂcym caĂĂ operacjĂ czyli 13 byĂ pyrokar
bo on byĂ zwieszchnikiem xardasa
--- Koniec cytatu ---
chyba nie 13 mial byc milten ale autorzy cos pokrecili!
fajny motor
Lesterek:
A ja mam taką teorie bariera miała zakryć tylko SO i SK po dwóch magów w każdym rogu pentagramu A w SO dwóch Arcymagów zaczeła powstawać bariera w buncie brał udział ten pan z chromaninem i zabił jednego z magów w SO.Xardas siedział poza pentagramem.Ten pan z chromaninem był opętanym sługą śniącego kiedy zabił jednego z magów bariera wymkneła się spod kontroli i bach
Isentor:
--- Cytat: Bezek ---A ja mam taką teorie bariera miała zakryć tylko SO i SK
--- Koniec cytatu ---
Tak więc trzeba obalić twoją teorię, ponieważ do rozrostu rozmiarów bariery przyczynił się śniący bądź jak kto woli jego pan - Beliar. Można o tym przeczytać w almanachu, który znajduje się w podziemiach biblioteki klasztornej, w g2.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej