Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

czy gracze Gothica3 grali w poprzednie czesci?

<< < (2/3) > >>

LinkLess:
Ja sam przeszedłem G1 i G2 z NK po kilka razy. Byłem z nich zadowolony i za każdym razem zachowywałem się jakby to był mój pierwszy raz z tą przecudowną grę (jeśli chodzi o prowadzenie rozwoju bohatera a nie rozgrywkę i walkę). G3 przeszedłem po raz pierwszy. Ale zmierzam do dzisiejszej sytuacji. Przyszedł do mnie kumpel i mówi żebym pożyczył mu G3. To się pytam czy grał w 1 i 2 z NK, a ten buc mi mówi, żebym mu takich "śmieci" nie proponował. No normalnie mnie palant (sorry, ale się wkurzyłem) zdenerwował     myślałem, że mu na miejscu przyłożę. A za karę G3 nie dostał. Powiedziałem, że jak zmądrzeje i dorośnie to dostanie

Onar:
Ja grałem w wszystkie części oprócz nocy kruka ale jeszcze zagram. G2 przeszedłem całego a G1 jescze przejde. I tak mam zamiar przejść wszystkie części gothica.

--- Cytuj ---Ja sam przeszedłem G1 i G2 z NK po kilka razy. Byłem z nich zadowolony i za każdym razem zachowywałem się jakby to był mój pierwszy raz z tą przecudowną grę (jeśli chodzi o prowadzenie rozwoju bohatera a nie rozgrywkę i walkę). G3 przeszedłem po raz pierwszy. Ale zmierzam do dzisiejszej sytuacji. Przyszedł do mnie kumpel i mówi żebym pożyczył mu G3. To się pytam czy grał w 1 i 2 z NK, a ten buc mi mówi, żebym mu takich "śmieci" nie proponował. No normalnie mnie palant (sorry, ale się wkurzyłem) zdenerwował   myślałem, że mu na miejscu przyłożę. A za karę G3 nie dostał. Powiedziałem, że jak zmądrzeje i dorośnie to dostanie
--- Koniec cytatu ---

Też bym tak zrobił. Many pewnie nie grał w gothica a mówi że śmieć. A pozatym ja mojego gothica 3 nikomu nie pożyczam bo oryginał i w ogóle to moja najlepsza gra jaką mam.

assassineK:
Ja grałem we wszystkie części gothica po kolei i niewyobrażam sobie zaczęcia tej serii od ostatniej części.Bo ci którzy tak zrobili nawet niebędą wiedzieć kto to jest taki Gorn,Milten,Diego,Lares,Lester,Lee i wielu wielu innych...

Judasz.:
Ja grałem we wszystkie części;-) dla mnie niel iczy się grafa tylko fabuła i takie taml;-) Mój kolega nie  gra w G1 bo mu się grafa nie podoba po prostu śmiać się chce    wszyscy myślą żę jak gra wyjdzie to będzie miała grafe fuuuuuuulll wypas. Co z tego że grafa jest fajna jak fabuła do D***;-) takie moje zdanie

Gunses:
ja nie gralem jeszcze w 3 ale mam to w palnach na najblizszy czas.. ale co wam powiem.. w gothic 1 zaczolem garc w stuczniu tego roku... w 2 we wakacje i przeszlem te obie czesci a teraz jeszcze NK zostal mi tylko 3 .. wiec garf nie musi byc juz znowu taka piekna.. w gothic 1 graf nie jest z byt piekna<ale jakie wtedy mili kompy> ale fabula i kilmat gry jest tak fajny ze wraca sie do niej z checia... a g3 podobno jest zrobiony na bdb garf. z mysla o sprzedazy.. ale tak czy siak kupie sobie g3 i zagram w niego..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej