Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Co by było gdyby? - Gra

<< < (30/46) > >>

Altair:
To prawdopodobnie z gry RPG zrobiliby jakąś typową zręcznościówkę, lub coś w stylu Sims. Przez to gra u niektórych bardziej by się podobała, innym mniej.

A to moje pytanie:
Co by było, gdyby zamach na WTC przeprowadziła polska mafia? :D

Vesten_123:
To nic strasznego by sie nie stało, bo goście spartaczyli by robotę, i zamiast walnąć w WTC rąbnęliby siebie. A USA szybko odkryłaby, że niedoszli zamachowcy byli polakami i zaatakowaliby nasz kraj  . Zabiliby przy okazji pół naszego wojska i Leppera, który by się bronił pałkąi od baseballa. A potem zostawiliby tam swoich żołnierzy, którzy uciekliby, kiedy Giertych zapragnąłby zmienić im mundury na stoje baletowe (damskie)    .

Moje pytanie: Co by było, gdyby Binladen zdobył kilka bomb atomowych i zruinowałby nimi pół USA i zabiłby większość tamtejszych żołnierzy?

Kozłow:

--- Cytuj ---Co by było, gdyby Binladen zdobył kilka bomb atomowych i zruinowałby nimi pół USA i zabiłby większość tamtejszych żołnierzy?
--- Koniec cytatu ---

Nareszcie sprawiedliwość i pomszczenie ofiar wojny w iraku, afganistanie i reszty amerykańskich wojen.

Co by było, gdyby ktoś wprowadził ogólnoświatowego wirusa, który sprawiałby, że na wszystkich komputerach strona startowa to xlaski.pl?

Bela:
To nie wiem jak ty, ale ja bym się cieszył, tylko przytłaczała by mnie ilość postów 12latków w temacie plaga XXX

Co by było, gdyby na konferencji mojej, grega, chabata i samuga chodź przez chwile obyło się bez wyzwisk?

Altair:
Benedykt XVI uznałby to oficjalnie za cud, wyniósł wasz wszystkich na ołtarze itp. itd.

Co by było, gdyby ziemia się przeludniła i ilość mieszkańców wzrosła by do 100 mld?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej