Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Co by było gdyby? - Gra

<< < (29/46) > >>

Dante:
Nie byłoby World War 2.

Co by było gdyby Steven Spielberg nakręciłby film pt. Gothic? :D

.:KERTH:.:
gdyby nakręcił taki film, ja i na pewno wszyscy na tym forum, byśmy go obejrzeli. albo w kinie, albo w necie, albo na youtube, albo gdzie kolwiek indziej. film na pewno (choćby przez tydzień) cieszył by się dość dużą popularnością, (szczególnie ze strony fanów gothica) i w zaledwie 4 dni po premierze, spielberg zarobił by na nim 1,5 miliona dolarów.

co by było gdyby gothica 3 nie schrzanili?

Dante:
Byłby najlepszą grą roku 2006 i zebrałby więcej nagród a Piranha dostałaby Gothica 4 i zrobiła by go na gre lepszą niż Diablo. Chodzi mi o doskonałośc i popularnośc w sym gatunku.

Co by było gdyby JoWood zbankrutował?

.:KERTH:.:
gdyby jowood zbankrutował, to na pewno nie zrobił by gothica 3, i inncyh swoich gier. byłby najgorszą firmą, która nie ma kasy na porządną gre, i każdy by się z niej śmiał. popularność gothica natychmiast by spadła, i jowood już nigdy by nie zarobił pięniędzy. po ok. 2 miesiącach, rozwiązali by swoją firme, i jowood przestało by istnieć. nikt by już nie pamiętał o nich, i o gothicu, pochłonięty nowymi lepszymi grami.

co by było gdyby gothica nie było?

Dante:

--- Cytat: .:KERTH:. ---Ich trzecim bratem z pewnością był by Krzysztof Kolumb  Trzecia rasa z Krzysztofem Kolumbem na czele, miała by najlepsze staty, i na końcu każdy by nią wygrał gre hehehe  

moje pytanko: (mało ważne dla świata)
co by było gdyby Peter Jackson's, nie nakręcił by nowej wersji King Konga?

--- Koniec cytatu ---

A co ma rasa z Krzysztofem Kolumbem do trzeciego Pana Kaczyńskiego? I staty i wogóle wytłumacz mi w następnej odpowiedzi....

A co do gry. Nic by się nie stało tylko że PJ nie zarobiłby milinów $ i żadnych wielkich skutków by nie było.

Co by było gdyby EA przejeła prawa do gry Gothic?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej