Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najlepszy piłkarz
Legolas:
Według mnie najlepszym piłkarzem jest Zinedine Zidane ( mam nadzieję że dobrze napisałem ) może jest już dosyć stary ale za to jakby doświadczony. Wiele meczy grał i napewno dużo potrafi o czym świadczy filmik Orca Szamana. Najbardziej jednak spodobał mi sie rok temu na finale MÂŚ kiedy uderzył głową Materazziego. nie znam sie za bardzo na piłcę choć znam podstawowe zasady i lubie grać i jestem w tym dosyć dobry. Najabrdziej w MÂŚ zeszłego roku zdziwiło mnie to że Brazylia odpadła po meczu z Francją. Po jeżeli mi sie dobrze wydaje golu strzelonym przez Henry'ego.
Dante:
Najlepszy piłkarz.
Jak większość kolegów pisze, Zidane to najlepszy piłkarz jakiego bodajże znaliście itd. I w pełni się z tym zgadzam. Ale filmiki typu " wyrwane 25 najlepszych akcji w całej karierze " to totalny szit. Zawodnika ocenia się po całym dorobku życia. jak widzimy Ronaldinho ponawijał dwa sezony i już go Pele okrzykano. A tymczasem cały sezon spalił taka prawda.
Najlepszy bramkarz.
Myślę że tutaj raczej króluje hiszpania. Casillas i Canizares. Casillas ponieważ mimo swoich niskich warunków nadrabia umiejętnościami. A Cani to już historia hehe :D
Obrońca?
Fabio Cannavaro i Paolo Maldini. A z młodego pokolenia...Sergio Ramos.
Pomocnik.
Zinedine Zidane, David Beckham. Młode pokolenie myślę że Robinho i Messi.
Napastnik.
RvN , Henry i młode pokolenie Gonzalo Higuain i Fernando Torres.
Enzo:
Ja za najlepszego piłkarza uważam Zidana. jest po prodtu swietny nawet lepszy niż Ronaldinho, a Beckham.... On gra nazwiskiem nie caiałem i nogami. Przejście do Los Angeles Galaxy to tylko zeby zrobić show i żeby Victoria mogła zrobić karierę w Hollywood. Najlepszy bramkarz oczywiście ARTUR BORUC
Matek00:
Bramkarz:
Ricardo / Van Der Sar - Ten pierwszy swietny w karnych... Pierwszy bramkarz, 2 drużyny europy i 4 drużyny świata (Portugalia). Kolejny to jest stary, lecz ciągle świetny bramkarz... Pierwszy bramkarz Reprezentacji Holandii.
Pomoc:
Miguel / Nesta / Carvalho / G. Nevil / Rio Ferdinand - 2 Reprezentantów Portugalii, 2 Angli i 1 Włoch. Grają na wielkim poziomie i w wielkich klubach (Man Utd., Valencia, Milan, Chelsea).
Pomoc:
Simao Sabrosa / C. Ronaldo / Giggs / Zidane / Kaka / Figo / Beck's (kiedyś) / Robben / Quaresma - Co tu mówić? Te nazwiska mówią same za siebie.
Napad:
Villa / Rooney / RvN / Berbatow - Villa i Rooney to strasznie młodzi i świetni napastnicy, będą
Kiedyś wielkimi piłkarzami, Ruud to klasa sama w sobie. Zawsze wie gdzie się ustawić by strzelić gola, Berbatow nieźle sobie radzi w lidze angielskiej i widać, że piłka to jego powołanie…
Casano:
--- Cytuj ---a Beckham.... On gra nazwiskiem nie caiałem i nogami. Przejście do Los Angeles Galaxy to tylko zeby zrobić show i żeby Victoria mogła zrobić karierę w Hollywood
--- Koniec cytatu ---
Widać, ze nie jesteś na bierzaca. Musze z tobą sie nie zgodzić, co do Davida Beckhama. Nazwiskiem przekupił większość drużyn Primiera Division, w ostatnim sezonie? Nie sadze. To dzięki niemu drużyna Realu Madryt zwyciężyła, ligę, i tylko jemu. Bo gdyby nie jego podania to RVN, czy raul, nie mieliby możliwości strzelania tylu bramek. Wiec zastanów sie co mówisz. Gdy Becks przechodził do Madrytu nie raz wypowiadał sie ze nie może zaaklimatyzować sie, co było głównym powodem nie zbyt błyszczącej gry anglika.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej