Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najlepszy piłkarz
r4d00:
Moim zdaniem ze wspólczesnych piłkarzy najlepszymi bez wątpienia są Zidane i Henry. Obaj technicy jak z bajki i potrafią (potrafił w przypadku Zizou) sami wygrać mecz. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam.
Asch:
Najlepszym graczem może jest Zidan, ale obecnie zakończył on kariere. Moim ideałem piłki jest Ribbery i Juninho. Ribbery biega, biega i się nigdy nie męczy. Będzie godnym następcą Zizu w reprezentacji Francji. A Juninho? Zawsze gra na sto procent i te rzuty wolne. Prawdopodonie jest zdolny zamienić z każdej pozycji rzut wolny na gol.
r4d00:
--- Cytat: Asch ---Najlepszym graczem może jest Zidane, ale obecnie zakończył on karierę. Moim ideałem piłki jest Ribbery i Juninho. Ribbery biega, biega i się nigdy nie męczy. Będzie godnym następcą Zizu w reprezentacji Francji. A Juninho? Zawsze gra na sto procent i te rzuty wolne. Prawdopodobnie jest zdolny zamienić z każdej pozycji rzut wolny na gol.
--- Koniec cytatu ---
Juninho jest świetnym zawodnikiem, który prawdopodobnie bije najlepsze rzuty wolne na świecie. A co do Ribbery'ego, to nie dorasta do pięt Zidane'owi!!! Człowieku, co ty mówisz. Zidane to żywa legenda, a Ribbery technicznie ( w porównaniu do Zizou ) jest jak przedszkolak. Nikt nigdy nie dorówna Zidane'owi, tak jak nikt nigdy nie dorówna Pelemu. Czy według ciebie Ribbery i Juninho są piłkami ??
mateush503:
Wedlug mnie wszyscy wymieniaja najlepszych pilkarzy na swiecie i kazdy ma racje, bo o kolory i gusta sie nie sprzecza. Uwazam ze Zidane to najlepszy pilkarz ostatnich 20 lat i marze o tym zeby kiedys tak ktos napisal o polskim pilkarzu...
Tompor:
Wg mnie: ( z piłkarzy współczesnych )
Najlepszy bramkarz (jeden z najlepszych): Peter Cech
Najlepszy obrońca (jeden z najlepszych): Sergio Ramos
Najlepszy pomocnik (jeden z najlepszych): Cristiano Ronaldo
Najlepszy napastnik (jeden z najlepszych): Wayne Rooney
Ulubiona taktyka:
......................Cech............................
Ramos...Barzagli...Cannavaro...Maxwell
..............Pirlo(Cambiasso)...................
..........C. Ronaldo......Suazo.................
...................Riquelme.........................
..........Rooney....Ibrahimovic...............
moje skromne zdanie ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej