Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Bela:
Rajca
Nick - mnie się kojarzy z jakimś urzędem na dworach i zamkach w średniowieczu, ciekawy, nie wiem skąd go wytrzasnąłeś, ale z ręką sercu mogę powiedzieć, że mnie rajcuje ten twój nick :P
Avatar - symbol teatru, tragedii i innych sztuk (chyba - nie znam się na tym), może oddawać twoje zamiłowanie do sztuki i teatru, a może też pokazywać, że masz dwie twarze. Może także oznaczać, że wszystko ma dwie strony czy cuś, nie będę się nad tym rozwodził, nie rajcuje mnie on..
Sygnatura - z chęcią bym ocenił ale nie widzę
User - nie pojawia się zbyt często w postach, ale jak pisze to z sensem i mądrze, ma swój światopogląd, którego nie zamierza zmieniać, czasem zbyt cięty język na forum, ale w niektórych sytuacjach i do niektórych osób inaczej się nie da :P
Dlaczego go lubię - za pyskówki rajcowej stalówki
Dlaczego nie lubię - nie mam powodów
Co mi się kojarzy? - średniowiecze
[img]http://republika.pl/blog_cy_1347304/2791068/tr/racja.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do userów - raczej niezbyt miły, bo jedyne posty w których go widuję to te, w których zaciekle broni swojego stanowiska w dyskusjach z forum romanum
Gdzie spotkany - jak lubię temat Oceń Poprzednika, tak ta rubryka mnie przygnębia.. Na TG ofkozz
Dairin:
Bela :)
Nick: Bardzo podobał mi się jego nick przed reaktywacją, ale ten też nie jest zły. W zasadzie jego nick po częsci zachęcił mnie do zagadania, uważam, że jest bardzo fajny ;) Jest w nim coś niesamowitego, a jednak zachwyca swą prostotą ;)
Avatar: Podoba mi się. Kojarzy się z dzieciństwem i jakąś bajką i mam wrażenie, że gdzieś już kiedyś widziałam ludka z obrazka, więc skojarzenia bardzo pozytywne :)
Sygnatura: Uważam, że poprzednia była lepsza. Poprzednią oglądałam, a ta niespecjalnie mnie zaciekawiła.
User: Hm, jako użytknownika tego forum oceniam go bardzo pozytywnie. Pisze bardzo sensownie, a co najważniejsze, wie o czym pisze (szczególnie w tematach społecznych :D). Lubię czytać jego posty, mądrze się wypowiada. Z początku był na forum dosyć nieśmiały, ale teraz całkiem nieźle się "rozkręcił" ;)
Dlaczego go lubię: Och... Tu mogłabym wiele wymieniać ;) Za poczucie humoru, inteligencję, pisanie "ładnych" postów. I co jest najważniejszym powodem, nie mam powodu, by go nie lubić ;)
Dlaczego nie lubię - j.w
Co mi się kojarzy? - Nie powiem, to nie do użytku publicznego :P
Obrazek: Wpisane w google :D
[img]http://img158.imageshack.us/img158/4981/misabela1eh3.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do userów- Bardzo pozytywny. Jest dość asertywny, nigdy nie bluzga na innych bez specjalnego powodu :)
Gdzie spotykany: Forum, GG (czy raczej AQQ :D) :)
Crisis:
Dairin :)
Nick: Podoba mi się, jest fajny. Ogólnie pasuje do dziewczyny, na dodatek jak się pozna Dairin, to człowiek mówi sobie, że nick ten pasuje do tej przemiłej osoby. Nigdy się z takim nie spotkałem jeszcze na forach, dlatego nick jest oryginalny. Wielkie brawa dla tej pani.
Avatar: Fajny nawet. Bez kolorów, czarno-biały co dodaje jeszcze avkowi "charakter". Pani przedstawiona na nim ma ładną buzię i leży sobie na łóżku. Może i skromny avek, ale mi się podoba.
Sygnatura: Tekst, wprawdzie fajny tekst, ale nie lubię cytatów w podpisie, nie podoba mi się.
User: A może raczej Userka? Nie jest może aktywna tak bardzo, ale jest to najmilsza osoba z całej Tawerny Gothic. Posty jak pisze, to są dobre, bez zarzutu. Jak mówi to z sensem. Paulinka jest bardzo miłą użytkowniczką, chętną do pomocy, jednak ma minus, rzadko jest na tawernie ta pani. Chętniej widywałbym ją tu częściej widywać.
Dlaczego ją lubię: Jest miła, pomocna, otwarta, ładna, inteligentna, uczynna. Poza tym ma śliczny głos. :D
Dlaczego jej nie lubię: Nie mam za co i nigdy nie będę mieć.
Co mi się z nią kojarzy: Cudny głos i super śmiech. :D
Obrazek:
[img]http://nexik.files.wordpress.com/2007/01/1_429f69ca2e64e.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do userów: Miła, pomocna.
Gdzie spotykana: Na TG po raz pierwszy rzuciła mi się w oko, ale na gg ją poznałem bliżej, a jeszcze bliżej przez rozmowy przez telefon.
Pozdrawiam.
Dairin:
Crisis :)
Nick: Podoba mi się ten nick. Jest taki niby trywialny, ale jednak ciekawy. Lubię modulować głosem i bawić się tym wyrazem mówiąc go na różne sposoby :D Bardzo go lubię ;)
Avatar: Podoba mi się :D Jest go łatwo wyłapać wzrokiem, kiedy trzeba szybko przelecieć stronę, ale nigdy mu się wcześniej nie przyglądałam. Jedyne, co mi się nasunęło po obejrzeniu go, to to, co pani Begger kiedyś powiedziała: "teletubisiówiki w oczach" :D
Sygnatura: Hm. Jest dosyć pociągająca i wydaje się być bardzo fajna. Ale jak dla mnie, nie do końca. Kojarzy mi się ze złotymi butami, a nie lubię złotych butów. I w ogóle jak dla mnie jest zbyt mało kolorowa, dominuje złoto, żółć, ugier. Nie jestem do końca przekonana ;)
User: Uważam, że jest on bardzo przyjaznym userem, nie tylko dla innych, ale także dla nowych użytkowników forum. Miło czyta się jego posty, są często przemyślane i na dość wysokim poziomie ;)
Dlaczego lubię? - Pisze ciekawe opowiadania (tym również zyskał moją sympatię ;) ), jest pomocny, dla innych jako moderator i jako członek forum- zawsze pomaga, gdy jest problem. Poza tym, cenię to, że jego posty są optymistyczne, na wysokim poziomie.
Dlaczego nie lubię? - Nie mam powodu, żeby nie lubić.
Obrazek: (W związku z lipcem 2007 :D)
[img]http://img521.imageshack.us/img521/9080/hawajeea5.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Co mi się kojarzy? - Uśmiech, ciepło i ... To może być śmieszne, ale kojarzy mi się jego nick, styl bycia, nastrój (postaci, którą tu kreuje) z jakimś biznesmenem, interesami :D
Stosunek do innych: Potrafi pomóc, tym, którzy są w potrzebie. Można do niego śmiało pisać i oczekiwać miłej rozmowy, bardzo pozytywny ;) Nigdy nie zawiodłam się z jego strony ;)
Gdzie spotykany: Hm. Najczęściej na forum. Na GG często niewidoczny i trzeba się na niego czaić :D:D:D Pozdrawiam :)
P.S Proszę o rozważenie zmiany pytania "Dlaczego nie lubisz", które następuje zaraz po pytaniu "Dlaczego lubisz?". Może można by to zastąpić zwrotem : "Co Cię w nim denerwuje?" albo : "Co Ci przeszkadza w jego zachowaniu"? To pytanie jest kompletnie bez sensu, ludzie powyżej z resztą bulwersują się ;) Proszę o rozważenie :)
Bela:
Dairin :) heh wreszcie się do ciebie dorwałem
Nick - nie wiem skąd, nie wiem po co, nie wiem jak i gdzie, ale całkiem fajne, minusem jest fakt, że nie potrafię go wymówić, zawsze się spluję jak jasny gwint jak chcę go wymówić. ciekawe skąd go wzięłaś, bo chyba żadne dziecko w ora ci tego nie wymyśliło :P
Avatar - jakaś słodka pani się wyleguje, obrazek we wszelkich odcieniach szarości, bardzo ładny i kuszący, z chęcią bym poleżał z tą panią :)
Sygnatura - kilka życiowych sentencji, tak jak tobie nie podoba się moja sygna, tak mnie nie podchodzi twa, poza napisami niczym szczególnym się nie wyróżnia, a moją sygnę mam tylko przejściowo dopóki pewien grafik się nie spręży i nie wykona mi pewnej sygny.
User - kanciasty, mało aktywny, nie udzielający się, olewający Marant, ale i tak sympatyczny :P nie udziela się za często więc nie mogę powiedzieć żeby była znakomitym userem, jednak jak już coś napisze to porządnie, nie ma to tamto :P
Dlaczego lubię - ja wiem dlaczego :P lubię bo mnie lubi o!
Dlaczego nie lubię - no comment
Obrazek
[img]http://www.activ-sport.krakow.pl/kolo.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Co mi się kojarzy - ciepły, cieniutki głosik, wieczny brak czasu, kłopoty i krążenie po ogródku
Stosunek - ekhm nie mieliśmy żadnych stosunków.. :P no ale miła nigdy nie odmówi rozmowy, nawet jak ktoś ją szczerze irytuje, to tego nie powie, tylko wysłucha i porozmawia
Gdzie poznałem - pierwszy kontakt.. napisała do mnie na gg jak wyczaiła mnie na TG :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej