Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Czas Zapłaty dyskusja
Isentor:
Grałem, grałem i muszę przyznać, że prolog zrobił na mnie bardzo duże wrażenie, oczywiście dobre. Na pierwszy rzut oka widać iż modderzy tworzący modyfikacje biorą sprawę na poważnie. Wykonana w profesjonalny sposób instalacja z ładną oprawą graficzną oraz z FAQ, naprawdę dobra robota. Po włączeniu gry na początku moją uwagę przykuła reklama the modders - prosta aczkolwiek ciekawa. O menu nie ma co pisać gdyż nie zostało zmienione dopiero ekran loadingu uległ zmianie. Według mnie na lepsze naprawdę widać staranność wykonanej pracy. Jeśli chodzi o samą modyfikację od strony grywalności... textury z Gothic 2 naprawdę poprawiają grę pod względem wizualnym i są dobrym urozmaiceniem. Był to prolog jednak tylko zwiększył mój apetyt na "Czas Zapłaty". Muszę przyznać, że jest to jedna z niewielu modyfikacji, które zaciekawiły mnie ostatnio. Zakończenie jest jak najbardziej ciekawe, sądziłem, że zostałem po prostu zabity a tu ci taka niespodzianka i prolog ukończony.
P.S.
Skoro mamy koncert życzeń to ja bym poprosił by ktoś opłacił za mnie jutrzejszą modlitwę na mszy św.
ojciec redaktor:
Miło słyszeć, iż prolog się podobał :) Kosztował nas trochę pracy (a w szczególności Orca ;) ), ale czego się nie robi dla fanów Gothica :P
Jednak na pełną wersję Czasu Zapłaty przyjdzie wam jeszcze trochę poczekać, ale bądźcie cierpliwi, bo naprawdę warto ;)
Ps.
Jak koncert życzeń to niech ktoś za sponsoruje Orcwarriorowi neta :P
Zdunek:
Ojciec R.
kurna mod wam wyszedł naprawde profesjonalnie :P
sie ździwiłem fajny start screen wszystko naprawde ładnie dopracowane ;)
tylko nie przeszedłem całego prologu bo nie miałem czasu... więc nie wiem jak stoi pod względem grywalności ale jak patrze to naprawde nieźle
Arkhan:
--- Cytuj ---Ps.
Jak koncert życzeń to niech ktoś za sponsoruje Orcwarriorowi neta :P
--- Koniec cytatu ---
Cóż powiedz żeby przeprowadził się do miejscowości Thor'a podobno tam neta mają za darmo :P.
--- Cytuj ---Jednak na pełną wersję Czasu Zapłaty przyjdzie wam jeszcze trochę poczekać, ale bądźcie cierpliwi, bo naprawdę warto ;)
--- Koniec cytatu ---
Jesteście nieźli, jedziecie dwie modyfikacje, i jedna i druga zapowiada się naprawdę zayebiście, jak nam się spodobają oby dwa mody to poziomki wpiszą się w historię Polskiej Sceny gier Gothic 4ever.:D A moze juz sie wpisaly :D
Zdunek:
nie nie
Czas Zapłaty robią Moddersi
a Mroczne Tajemnice Poziomki
to taka mała różnica :P
Ja w Poziomkach jestem na stałe w teamie
a w Moddersach pomagam czasami... :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej