Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Czas Zapłaty dyskusja

<< < (3/20) > >>

LONYSARD:
mam pytanie , kiedy możemy sie spodziewać premiery Gothic Czas zapłaty ??
czy w tym miesiącu ???? jak nie to powiedzcie kiedy . Mam nadzieje że już niedługo bo już mnie palce swieżbią

Zdunek:
Jak dobrze wiem to za jakiś czas mają wydać prolog(coś typu demo)
ale niestety ich(właściwie nasz, bo pomagam też moddersom :P ) główny skrypter czyli Orcwarrior  nie ma metod ponad miesiąca, kilka dni temu z nim gadałem i pisał że będzie miał neta w przyszłym tygodniu

a co do wydania głównego moda, nie prologa to jeszcze długa droga przed murdersami :)

Thoro:

--- Cytuj ---Grupa The Modders, wydała krótką modyfikację dla pierwszej części gry. Czas Zapłaty Prolog, jest to zapowiedź polskiej modyfikacji o tej samej nazwie. Dostępna są dwie wersje dodatku...
--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/news.php?id=136

Arkhan:
Oczywiście, zagrałem w wersję z dubbingiem, i muszę pogratulować jak narazie demka modyfikacji pt "Czas Zapłaty". Pierwsze wrażenie - jak najbardziej pozytywne, najlepszy był widok tych wszystkich strażników i ich marsz jak i walka z obrońcami Nowego Obozu :P. Jedynie można by popracować nad końcowym filmikiem - a ściślej mówiąc, dzwiękiem bo jest troche przerywany ale to z pewnością zostanie poprawione jednak najważniejsze jest wydanie pełnej wersji. (uznanie dla twórców za kawałek muzyczki z G3 :P). Samo Demo pokazuje że modyfkacja zapowiada się obiecująco, i z pewnością, tak jak na MT czy inne mody, będę czekał z niecierpliwością ;). 9/10.

Pozdrawiam.

Walek127:
Właśnie ściągam ten prolog. Zapowiada się fajnie. Bardzo lubie obóz bractwa i widze że się pozamieniali w zombie  

Mam pomysł na fajnego moda. Kiedyś gdy się bawiłem programem GoMan podmieniałem twarze itp. I raz przez przypadek zmieniłem twarz Szalonemu Cor Kalomowi. Dodałem mu twarz taką jak mają opętani ludzie w ÂŚwiątyni ÂŚniącego. Ale sama twarz była po prostu zabójcza. Nie wyglądała jak twarz tych innych szaleńców. To była twarz Kaloma tylko z podkrążonymi oczami i wściekłą miną. Dlatego zwracam się z prośbą do doświadczonych moderów o zrobienie moda w Bractwem w roli głównej, gdzie wcielamy się w jedengo z najbardziej zaufanych ludzi Szalonego Cor Kaloma i opętujemy innych  

Ja natomiast zwracam się z proźbą do użytkowników forum o zakup 24 calowego telewizora dla kochanego admina. Ma być oczywiście płaski noi z dostawą pod dom.
Ehh ludzie, czy to koncert rzyczeń -,-// Thoro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej