Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Czas Zapłaty dyskusja

<< < (2/20) > >>

Boba Fett:
Widzę, że mod wygląda obiecująco. Ba, napewno w niego zagram, jak wyjdzie. Ale mam takie pytanie - czy opłaca się robić jeden mod, gdy nie ukończyliście drugiego? o_O

Bo ja jakoś w tym sensu nie widzę. Nie, żebym nie chciał, by ten nie wyszedł, ale bardziej chyba opłaca się ukończyć jeden, a potem zająć się drugim, nieprawdaż?

Thoro:

--- Cytuj ---Bo ja jakoś w tym sensu nie widzę. Nie, żebym nie chciał, by ten nie wyszedł, ale bardziej chyba opłaca się ukończyć jeden, a potem zająć się drugim, nieprawdaż?
--- Koniec cytatu ---

Jestem podobnego zdania. No chyba, że grupa jest, obszerna a do tego panuje świetna organizacja pozwalająca zarządzać obydwoma projektami. No cóż, mam nadzieję że choć jeden mod z wymienionych zostanie ukończony bo szczerze mówiąc mam już dość tego "rozkwitu polskiej sceny modderskiej". Powstaje wiele grup, w większości są ta ludzie, którzy nie mają pojęcia o modowaniu, czekają na łosi i praktycznie nic nie robią.

orcwarrior:
Porcja nowych screenów
"Czerwone Bagno"
[a href=\"http://server4.pictiger.com/img/709107/picture-hosting/czaszaplaty.php\" target=\"_blank\"]

Arthas:
Nareszcie coś się ożywiło w pracach nad modyfikacją. Na niektórych screenach, które zaprezentowałeś niezbyt dużo widać, gdyż były one robione podczas nocy. Można zauważyć, że przedstawiają one walkę z nieumarłymi, głównie z zombie, no i umiejscowione są na obszarze bagien. Po dokładniejszym przyjrzeniu się stwierdzam, iż screeny nawet mi się podobają i są całkiem niezłe. To już daje do myślenia i nieco przybliża nam samego moda.

orcwarrior:
Screeny były robione w nocy z myslą o fanach, dzień mógłby zdradzic zbyt duzo a co za tym popsuc zabawe graczom, dodam ze niedlugo spodziewamy sie poządnego trailera, który zaspokoi troche głód osob oczekujacych na moda :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej