Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Uczucie...
Onar:
Ja tez mam takie uczucie że tak sie czuje jak w niebie (od razu mowie wam że narkotyków nawet nigdy na oczy nie widziałem :P ). Dużo osób na tym forum mówi że to może jakiś dar. Fajnie by było. Podobne takie uczucie mam podczas medytacji naprawde zaje***te wam też radze spróbować (tylko że trzeba wiedzieć jak sie medytuje :P )
Kozłow napisał :
Ehhh... te stare dobre czasy ... wiek 12 lat.. Człowiek nie przejmował się szkołą, żył pełnią życia... Wszystko było takie proste.. Ehh... Moim zdaniem takie stany jakie miewasz Travisie wynikają z twego młodego wieku. Zmartwień masz jeszzce prawdę mówią niewiele. TeÂŻ pamiętam, że chodziłem cały uśmiechnięty w podstawówce :P. Teraz, kiedy jestem u progu liceum wspomina się to wszystko z uśmiechem na ustach. OBE... kuper nie obe. Wymyślać można wszystko, że cie nawiedza duch szczęścia, że twój dom stoi na starym indiańskim cmentarzu i jego duchy dają ci moc.. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie. Moim zdaniem wynika to z twojego młodego wieku, drogi kolego. Tak mało masz jeszcze zmartwień.. (Alem wpadł w refleksję :D)
To badzo możliwe bo tez mam 12 lat.
Szarleǰ:
To nie wiem, może miewasz niekontrolowane orgazmy :D. Tak ni stąd, ni zowąd czujesz się jak w niebie... no można skojarzyć, oj można. A może zażywasz za dużo narkotyków, też nie można wykluczyć. A tak na poważnie, to ja nie wierze w żadne OOBE, czy coś. Nie mam pojęcia czy masz jakieś zmartwienia czy też nie, ale na pewno stąd się to nie bierze. Skoro nie słuchasz w tym momencie muzyki, a wręcz przeciwnie, robisz coś czego robić nie lubisz, to może po prostu przypomina ci się jakaś rzecz, o której zawsze marzyłeś i w bliskim czasie masz ją wreszcie dostać? No to chyba jedyne co mi wpada do głowy. No chyba że się czujesz jakbyś wychodził z siebie, więc może i to jest coś w stylu tego całego OBE (czy jak to sie pisze).
PS: A może ty po prostu masz wszystko czego ci potrzeba i sobie to czasami przypominasz? Albo się zakochałeś :D.
--- Cytuj ---Może to mój umysł jest taki, a nie inny albo mózg?
--- Koniec cytatu ---
Wiedziałem że masz chory łeb... :D joke.
Enzo:
Podobnie jak Roter, czy aby napewno się nie zakochałeś? Mam brata ciotecznego, który ma 16 lat i gdy był o dwa lata młodszy wazył z jakieś 5kg mniej. Zapytałem się go skąd ta zmiana. Milczał. Wziąłem jego telefon, aż tu nagle chyba z 50 sms'ów od dziewczyny i we szystkich P.S Kocham Cię.
Dydzio:
Dziwne uzucie, chyba rzeczywiście się zakochałeś, też mam dziwaczne reakcje jak zdarzają się rzeczy związane z moją miłością. Np stoję koło niej.
Baś-ka:
--- Cytuj ---Kozłow, jakbyś poczytał o tym co napisałem to na pewno przekonałbys się co to OBE. Pisanie że to bzdura to trochę ignorancja bo nawet pewnie się tym nie zainteresowałeś i nie zagłębiłeś się w tym temacie.
--- Koniec cytatu ---
Tu padłem . OOBE zdarza się podczas snu i nie jest łatwo to wywołać. Niektórzy mają takie sny częściej inni rzadziej. Chodzi tu o świadomość że się śni, że śpisz w realu ale masz tego świadomość, taki sen trwa krótko od 15- 20 min ale tak naprawdę mija kilka godzin. Najlepszy sposób na wywołanie takiego snu polega na spontanicznym obudzeniu się że snu jednak kiedy się obudzimy należy nie otwierać oczu i nie ruszać ani jednego mięśnia, w ten sposób można doświadczyć OOBE .
A co do tego uczucia, sam miewam je jednak zdarza się ono rzadko np. kiedy robie coś co bardzo lubię i na chwilę przestaje i wpatruję się bezmyślnie w przestrzeń czuję super radośc że wszystkiego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej