Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Uczucie...

<< < (2/5) > >>

Anmarius:
Heralis, co do mojego wieku, o mam 12 lat. Dzięki, że powiedziałeś o tym dokładniej, ponieważ nie wiedziałem, że takie coś zwane OBE jest częściej spotykane u dorosłych  Przeczytam ten artykuł i zobaczę więcej na mój temat. Kupię jeszcze specjalną muzykę do OBE < joke >  

Kozłow:
Ehhh... te stare dobre czasy ... wiek 12 lat.. Człowiek nie przejmował się szkołą, żył pełnią życia... Wszystko było takie proste.. Ehh... Moim zdaniem takie stany jakie miewasz Travisie wynikają z twego młodego wieku. Zmartwień masz jeszzce prawdę mówią niewiele. TeÂŻ pamiętam, że chodziłem cały uśmiechnięty w podstawówce :P. Teraz, kiedy jestem u progu liceum wspomina się to wszystko z uśmiechem na ustach. OBE... Dupa nie obe. Wymyślać można wszystko, że cie nawiedza duch szczęścia, że twój dom stoi na starym indiańskim cmentarzu i jego duchy dają ci moc.. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie. Moim zdaniem wynika to z twojego młodego wieku, drogi kolego. Tak mało masz jeszcze zmartwień.. (Alem wpadł w refleksję :D)

Deft:
Kozłow za duże się naoglądałeś horrorów. Jakby miał na tym cmentarzu dom to raczej by go coś opentało a nie miał takie stany. Chociaż w kwestii  wieku to się mogę z tym zgodzić, choć jak tego nie kontroluje to jest troche dziwne. OBE też nie można wykluczyć, ale to raczej  świadomie się wchodzi. Ale niech popróbuje te techniki wchodzenia może naprawdę ma jakiś dar. Może też jakiś duch się do niego przybłąkał ale raczej nie sądze żeby u niego wywoływał takie stany. Jeszcze jednym sposobem można uzyskać taki efekt. Słuchać BwainWave generator ale to raczej w tej kwestii wykluczone.

Heralis:
Kozłow, jakbyś poczytał o tym co napisałem to napewno przekonałbys się co to OBE. Pisanie że to bzdura to troche ignorancja bo nawet pewnie się tym nie zainteresowałeś i nie zagłębiłeś sie w tym temacie.

Travis- nieświadome wchodzenie w OBE jest częściej spotykane u DZIECI a nie u DOROSÂŁYCH  
Ale ci się to często zdarza, więc może masz jakiś dar do tego, kto wie. Ja musiałem długo ćwiczyć  

Bela:
Ej ludzie ludzie. Kozłow ma trochę racji co do młodego wieku i braku problemów, beztrosko się żyje a teraz z wiekiem zacznie ci przybywać problemów, załamek i trosk. I to w twoim wieku i okresie dojrzewania ma bardzo duży wpływ na ciebie. No i co do wspomnianego OOBE to każdy tak ma, może nie w takiej częstotliwości jak ty, ale ma, więc może masz jakieś siły ezoteryczne czy jakieś tam silniejsze niż u innych. Poczytaj sobie głębiej o OOBE i LD (lucid dreams - świadome śnienie) i zainteresuj się tym. Skoro faktycznie masz COŚ w sobie to to wykorzystaj i przy twojej tendencji do ulegania takim zjawiskom może ci to bardzo łatwo przyjść, a zdobyty skill możesz wykorzystywać w najróżniejszych dziedzinach życia.

EDIT: a czy temu uczuciu/zjawisku towarzyszy deja vu? (chyba tak się to pisze) jak tak to tym bardziej się tym zajmij :)

BeluNiO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej