Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Canthar czy Sara?

<< < (8/32) > >>

Buntownik:
Ja wkopuje Sare, ponieważ Oiracki Kordelas,leży w porcie niedaleko statku Paladynów.A pozatym niechcę za bardzo płacić 500 szt. złota za handel.

Spam. Ostatni raz przymykam oko na coś takiego. [Arthas]

Visor:
Zawsze miałem z tym wyborem problem. Zwykle wrzucałem do więzienia Sare bo ona nie wychodzi z wiezienia i nie mści się. I jak już ktoś napisał Canthar sprzedaję lepsze bronię.

Choć ostatnio pozbyłem się tego dylematu. Po prostu zawsze omijam Canthara i nie wykonuje tego zadania  .

Hisio:
Ja zawsze wsadzam Sarę. Nie obchodzi mnie to, że jest ona kobietą. A Canthar i tak wygląda na bogatszego, chociażby po swoim uborze, ma lepszą broń, a jeśli się go oszuka to się wkurzy i będzie przewalone. Poza tym trzeba dotrzymać obietnicy danej mu na początku gry.

Chudy:
Nie wiem czemu, ale sara mi jakoś nie pasuje, dlatego ją wsadzam za kratki, a canthar może dalej handlować, swoją drogą jeszcze nie próbowałem wkopać canthara, ale wydaje mi się że wydanie Sary jest bardziej opłacalne, pod uwagę biorąc exp. no i oczywiście kasy od Andre...

pzdr.

Vuncher:
Ja za to nikogo nie wsadzam jak dostaję to zadanie.Bo mam wybór: albo wpakować niewinną Sarę albo Canthara który później rozgłasza plotki :P

Pisz bardziej rozbudowane posty [rdr.]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej