Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
ryz:
Ja zazwyczaj wsadzam Canthara . On jest oszustem. A ona kobiętą(niemacie chonoru czy co)(ci co wsadzają Sare)??!! Sara też ma dobre bronie!! A Canthar na nas wysyła jakiegoś gostka którwgo można sobie fajnie obić . Zresztą Canthar to taki głupek prosi byle kogo kto idzie z gór żeby podłorzył ten list!! Może przecierz natrafić na strarznika miejskiego w cywilu .I wtedy co? Wtedy to by poszedł siedzieć na strasznie długo(żeby nieprzeklinać).
Ps.
Tak więc podsumowują wsadzajcie Canthara!! A nie Sare.
Zielony_Diego:
Nom,w tym momencie gry miałem moralny dylemat Z jednej strony złożonej obietnicy się dotrzymuje,z drugiej taka świńska zagrywka wobec bogu ducha winnej kobiety? Oczywiście bardziej opłacało się pomóc Cantharowi,ale...wysłałem go do paki.Niech ktoś inny tej gnidzie załatwia tego typu brudy
Ziemuś:
Ja tez wpakowalem Sare do wiezienia bo pozniej Canthar sie z niego wydostal-chyba w 3 rozdziale i powiedzial kupcom cos zlego i nie moglem z nimi handlowac I trzeba bylo mu zaplacic 500 sztuk zlota zeby moc znowu handlowac Pozdro all !
Zuben:
Ja zawsze wpakowuje do więzienia Sare ponieważ gdy bym wpakował Canthara to po pewnym czasie tak się wydostanie z wiezienia i będzie się mścić powodem czego nikt nie będzie ci chciał sprzedać trzeba mu zapłaci wielką sumę żeby pozyskać starom reputacje.
Canthar ma i tak leprze twory do zaoferowani niż Sara.
Dark Ulthar:
Ja najbardiej lubie wrabiać sare bo trochę mnie wkurza a Canthar ma lepszy sprzę.Fakt faktem że Canthar to ham ale mimo wzsystko wolę jego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej