Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
MeGorT:
--- Cytat: Stinkfist ---Najemnik Gorn 15 i tu się mylisz, nawet jeśli nie weźmiemy glejtu, nie dowiemy się o tej misji wcale, więc z miecza będą nici, pzoa tym Canthar i tak rozpowie wszystkim że pzyszedłeś z gór i jesteś zbiegiem z Górniczej Doliny, ja tak miałem, troche głupio, ale raczej cię widział ponieważ przechodziłeś nieopodal, jeśli to byłyoby realne. Więc pomysł Gorna jest zły bo nic nie zyskam, tlyko stacimy wypupując później zaufanie u niego.
--- Koniec cytatu ---
To ty się mylisz bo ominięcie jego jest realne.Wystarczy tylko przejść polami i po sprawie. Nawet jeśli cię zobaczył to możesz z nim spokojnie porozmawiać.On się ciebie zapyta czy wyświadczysz mu przysługe a ty odpowiadasz że nie chcesz glejtu i koniec. I tak zreszta bedziesz musial z nim porozmawiac jak bedziesz kupował patelnie dla żony Lobarta.A o misje dopiero się spytaj jak będziesz w mieście.Później wsadź go do więzienia i otrzymasz od Sary Piracki Kordelas.A później Canthar nikomu nic nie powie bo nie wziąłeś od niego glejtu.Wem że tak będzie bo ja tak zrobiłem.Pozdro
Sado:
Prawie zawsze wsadzam Canthara. Nie lubię takich opryszków jak on (no chyba, że byłby złodziejem). Nigdy także nie biorę od niego glejtu, więc nie mam żadnej obietnicy do spełnienia. Szkoda, że nie ma innej opcji tj: zabicie Canthara. Gdyby nie wiedział, że jesteśmy zbiegły skazańcem to, by było wszystko dobrze, ale że ten dureń nas szantażuje, to już jego problem. Fajnie byłoby "pokazac coś mu za miastem" i zabic po cichutku.
Gonzo:
Ja wsadzam Canthara, poniewarz ja jestem raczej ten dobry, pozatym Sara to płeć przeciwna i mi sie to bardziej podoba. Po powrociez górniczej doliny jestemy już sławni i nie potrzebujemy płacić temu bubkowi 500 sztuk złota. Chociarz dla kogos, kto zbiera te wszystkie rupiecie i to nie jest problem. PzDrO :].
Dydu:
Ja wpakowałem ich obydwoje do więzienia. Zeby zobaczyć co się bedzie działo dalej. Kantara wolę wpakować do więzienia. On i tak z niego wyjdzie a tylko bede musiał mu zapłacić za to żeby nie rozgłaszać plotek o Bezimiennym. Sarę jak wpakuje do paki to już z tamtąt nie wyjdzie. Wolę Kantara jednak wysłać do ciupy. Ma on co prawda lepszą ofertę broni ale jest szumo....
nwpjarek:
Ja przeważnie wsadzałem Sare do paki jak grałem Łowcą Smoków jak Paladynem lub Magiem to nie wsadzałem jej tylko tego Canthara.Ale według mnie bardziej opłaca się wsadzić Sare a nie Canthara bo trzeba Cantharowi zapłacić potem jak wyjdzie z paki to na tym stracimy i Canthar ma potem lepsze bronie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej