Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Bóg
Thorbjørn:
Moim ulubionym bogiem jest Adanos , ponieważ pilnuje porządku na świecie i równoważy siły Beliara i Innosa.
To Adanos jest bogiem świata gothic , bo to on stworzył świat i wszystko co istnieje . Gdy nie było Innosa i Beliara świat gothica był czysty od nienawiści i cały był w harmonii.
kakarott:
noi widze że troch e bez skupienia grałeśpierwszy był Innos to on stworzyłswoje go brata Beliara ale że beliar był zły < zazdrościł innosowi wyznawcó> zaczełą sięwojna między braćmi i tu powstał adanos któy miał pilnować charmoni świata i nie dopuścic aby którykolwiek z braci wygrał
z poważaniem kakarott
OS@M@:
Moim ulubionym Bogiem w świecie Gothic jest bezsprzecznie Innos.
Symbol światła, dobroci, pokoju i sprawiedliowści. Toczy nieustanną wojnę ze swoim bratem, Beliarem, który jest jego przeciwnieństwem. Ziemskimi przedstawicielami Innosa są magowie ognia i po części paladyni, za którymi wybitnie przepadam i ich ubóstwiam. Między innymi dlatego lubię z tego powodu Innosa. Bóstwo to jest także najpopularniejszym bóstwem wyznawanym na całym kontynencie i jego okolicach, dzięki czemu zyskuje na sile. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Vedymin:
Ja uważam że najpotężniejszym bogiem jest Beliar. Na ziemi wszystkie sługi Innosa i Adanosa muszą sie liczyc ze sługami Beliara. Pozatym Beliar w końcu znajdzie sposób na wyrwanie sie z sideł Adanosa i nastanie CIEMNOÂŚC!!!!!
laskos:
Dla mnie najlepszym bogiem jest Innos. Lubię ład i sprawiedliwość a Inek jest ich patronem ;-) . Pierwszy raz przeszedłem G3 dorgą Innosa i bardzo mi się spodobało. Tak więc... lubię Innosa, bo jest on najpotężniejszym bogiem na świecie[sory za krótkiego posta ]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej