Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Bóg

<< < (10/31) > >>

Bandito:
Moim ulubionym bogiem w świecie gothic jest oczywiście Beliar. Po tylu latach walki ze swoim bratem Innosem to Beliar zaczyna wygrywać, i staje się coraz potężniejszy podczas gdy Innos słabnie. Jego sługi opanowały już  
prawie cały śiat i gdyby nie nasz Bezi jego walka z Innosem była by już przesądzona.

The Grey Master:
Mój ulubiony bóg - Adanos. Potężny i mądry, a jednocześnie nie stawający po żadnej ze stron w wojnie Innosa z Beliarem, lecz starający się utrzymać równowagę. Jego słudzy, Magowie Wody, są pokojowi i skromni, w przeciwieństwie do choćby Magów Ognia, którzy w swoich klasztorach otaczają się bogactwami.

Giker:
Ja uwielbiam Beriala gdyż... jest zły. Rządzi on magią przywołania czy magią śmierci. Zauważcie że są to czary najsilnijsze    np. w Gothic 1 Fala ÂŚmierci Uriziela... poza tym Berial to chyba częste określenie (nie tylko w Gothicu) diabła i ta nazwa mi się podoba    do tego stopnia (UWAGA!) że nazwałem swojego chomika Berial!  

pozdr all  (pozdrawiam ja i chomik)

Zigur:
Ja lubie Beliara bo jest bogiem chaosu (w czym jestem dobry  ) poza tym ma fajne imię i potężne czary(Fala śmierci i Armia ciemności). Ma potężne sługi (ÂŚniący, Smok-Ożywieniec...) i stworzył najleprzą broń w Gothic 2 NK - Szpon Beliara.

Russel:
Moim ulubionym bogiem jest Adanos
Pilnuje ruwnowagi między Innosem  Beliarem , wiem że podczas zakładania konta napisałem że jeste wyznawcom Innosa  , ale porpostu wiecej ludzi wieży wy Innosa ale tak naprawde bardziej wole Adanosa  xD

PozDRo Russel

P.S wydaje mi się że Innos ma wiekszom moc , noi przeciesz Bezzimienny jest WYBRAÑCEM Innosa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej