Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Bóg
milten ak:
Witam !!!
Muszę przyznać iż na forum zaistniał bardzo ciekawy temat a mianowicie ten !!!
Sądzę że przed 3 dniami przyznałbym że najleprzym i moim ulubionym bogiem jest Innos ale tego niestety nie mogę stwierdzić . Moim ulubionym bogiem jest BELIAR .
Już tłumaczę :
Od zawsze sądziłem że lud Innosa jest najbogatszy najpotężniejszy ale podam przykład - proszę aby teraz każdy z was pomyślał o Khorinis jako o mieście i niech następnie porówna Khorinis z Mora Sul . Bogactwo siłą potęga nieśmiertelność szechogarniająca chwała to są niektóe z cech ludzi pustyni asasynów i w tym własnie ludzie się zakochałem
A więc odpowiedz brzmi BELIAR !!!!!!!!!!!!!!!
pozdro milten ak
canis:
Moim ulubionym bogiem jest Adanos.
To on stworzył świat i wszystko co żywe rośliny i zwierzęta. On jest najmądrzejszym bogiem w tej grze, to on stoi na straży charmonii międzu ludźmi Innosa i sÂŁugami Beliara. Każdy człowiek nawet ten wiecznie napuszony Pyrokar ufa mądrości i wiedzy Adanosa przekazanej Vatrasowi więc coś w tym musi być. I on próbuje uspokojic swojich braci by nie doszło do kolejnych wojen.
Pozdrawiam Canis
Kjamilex:
Moim ulubionym Bogiem jest oczywiście Adanos. Jest najsilniejszym z Bogów (vide cytat z mojej sygnaturki), dba o to, aby Innos i Beliar nigdy się nie zabili nawzajem, a poza tym jest Bogiem wody, żywiołu zarówno dającego życie, jak i czasem doprowadzającego do strasznych kataklizmów. Wreszcie magowie Wody są chyba najbardziej rozważnymi i najmądrzejszymi personami z świecie Gothica. I wreszcie - uwielbiam niebieski kolor ^^
Serafin_Gothic:
Moim ulubionym bogiem jest Adanos. Bóg ten stoi między dobrem a złem (jest neutralny - jak ja :) ), jest od nich potężniejszy. Dodatkowo jego żywiołem jest woda, która jest sama w sobie nieprzewidywalna. I wreszcie - niebieski to mój ulubiony kolor :-D
kakarott:
najlepszy jest Innos bo to od niego wszystko sie zaczęło to on stworzył beliara a ze zaczeli ze sobą walczy musiał powstac adanos Innos jest prawdziwym włądcą
CHWAÂŁÂĄ INNOSOWI
z poważaniem kakarott
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej