Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Bóg

<< < (5/31) > >>

Boba Fett:
Powiem szczerze, że nie mam swojego ulubionego boga, lub też mam, ale to jest niby bóg.
Od czasu zesłania do Kolonii wpajali mi, bym się wyrzekł trzech bogów. Cóż, jednak pozostałem neutralny, nie przyłączyłem się do sekty by wierzyć w ÂŚniącego, ale też nie byłem fanatykiem świętej trójcy. W końcu w G1 jeszcze w zasadzie nic o niej nie wiedziałem.
Dopiero dokładniejsze opowieści, przesłanki i sama moja walka ze ÂŚniącym uzmysłowiła mi, kim jest tak namprawdę i jaką ma potężną moc. Potem okazał się nawet, że ostatnim swoim krzykiem sprowadził zagładę na Górniczą Dolinę. Jednak ku mojemu zawodowi nie słyszymy o nim za wiele w G2 i G2NK. Jednak pocieszeniem jest to, że jest marna szansa, iż może on jest w trzeciej odsłonie Gothica. W końcu nie zabiliśmy go, a wysłaliśmy tylko do innego wymiaru...

Cóż, czyli dla mnie moim bóstwem w świecie Gothica jest ÂŚniący. Może administracja powinna się zastanowić, czy aby nie dodać go do bóstw, które można wybrać w profilu...?

ÂŚniący to demon nie bóstwo jednak można go dodać.
- IsentoR

Aurora:
Moim ulubionym bogiem jest Innos. Jest bogiem prawa i sprawiedliwości    oraz ognia. Walczy on w końcu z Beliarem. Lubie również Adanosa bo pilnuje żeby dwaj pozaostali się nie pozabijali i utrzymuje harmonie. Stworzył również ziemie.

Kapi Pogromca:
Wszystkich lubię na swój sposób. Innosa za to, że jest panem sprawiedliwości, ognia i światła. Ciągle pierze się ze swoim bratem Beliarem. Beliara za jego mrocznych sługusów i za jego potęgę. Adanosa za to, że utrzymuje harmonię na świecie.

Hagmar:
Ja z początku byłem "fanatycznym wielbicielem" innosa (chciałem szerzyc lad taki jestem).tępiłem wszystko co pochodziło od beliara,ale wszystko zmieniło sie podzczas gry w gotchic 3, poszedłem na pustynie pozwiedzać, jak zobaczyłem bogactwa Asasynów pozadrościlem im . poszłem do Bakareszu i..... Tam sie to zmieniło zrozumiałem że beliar wcale nie jest taki zły i gorszy od swoich braci.
Beliar oferuje wladze i pieniądze. a na to każdy sie skusi.Ma tesz [Beliar] naj potezniejsza magie

(Gdy kiedyś dołoncze do marrantu mam zamiar założyć klasztor beliara.)

Darken:
Moim ulubionym Bogiem jest wielki Beliar z tego powodu że daje swoim magom i potworom o wiele większe moce niż Innos a w dodatku Beliar jest tag że dobrym przywódcą przecież orkowie wygrywają.

Niech Beliar będzie z wami  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej