Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Haracz

<< < (9/14) > >>

Slomek.16:
Na początku starałęm się płacić, ale doszedłem do wniosku że się nie opłaca bo Szakal i tak potem atakuje nas przed wolną kopalnią, a co do Bloodwyna to zleca Grimowi żeby się nas pozbył co na początku jakby nie patrzeć daje trochę doświadczenie(oczywiście o ile się pokona Grima i kopaczy).

gumbas18:
Ja nie płaciłem wcale ponieważ nie opłaca się bo niemożna dostać paru misji np. odzyskanie amuletu a jak zapłaciłem szakalowi i zakatował mnie kogoś to szakal zamiast mi pomóc i atakować mojego przeciwnika to zaczął mnie atakować

Sajan:
Ja płace Szakalowi ale i tak rzadko jestem w starym obozie, bo wole nowy obóz.

PwneD:
Szakalowi płacę bo dzięki bugowi rudy mi nie ubywa a Bloodwynowi nie płacę ani nie omijam go. Rozmawiam z nim, mówię że nie zapłacę a on nasyła na mnie tych kopaczy, bije ich potem z Grimem pogadam. A Bloodwynowi i tak nie płace xD .

Szeregowiec Kabanos:
A ja płaciłem im zawsze, a to dlatego że kiedy pierwszy raz grałem i zapłaciłem Bloodwynowi zorientowałem się że nie ubyło mi ani bryłki( zapłaciłem Bloodwynowi a nie Szakalowi) więc zawsze robiłem tak że mu najpierw płace a potem mam go gdzieś. Ale po jakimś czasie mi się znudziło i nie płaciłem mu już wogóle  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej