Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 3 po naszemu!

(1/3) > >>

user4585:
Witam!
Wiele osób uważa , że Gothic 3 to nie wypał. A gdyby tak stworzyć tą gre według naszego(waszego) pomysł i szacie graficznej z pozostałych Gothic-ów. CO wy na to?? Ja jestem zielony w tworzeniu modów więc jeśli były by chęci na tworzenie czegoś takiego mógłbym byc pomysło dawcą najwyżej. Wiem , że to trudne zadanie ale chyba wykonalne. Czytałem o jakims modzie który miał zupełnie inny świat niz Gothic. To tylko pomysł wypowiadajcie się  

Jeśli ten temat komuś nie odpowiada niech go skasuje!

Vigo:
Ja o takim modzie myślałem już od dawna lecz na robieniu modów zabardzo sie nieznam.   Moim zdaniem taki mod jest świetnym pomysłem     który uszczęśliwiłby każdego kto ma za słaby sprzęt na Gothic 3

Dark:
tak, ale zapewne producent Gothica by tego nie pochwalił, nawet jako komercyjnego produktu, że oto ich gra wyszła za darmo na starsze Gothici, zajęło by to może nawet 3 lata gdyż przeniesienie Gothica do morrowind zajmuje rok.

McSloniu:
Lepiej już pograć normalnie w Gothica 3 i nie wymyślać cudów. Ale jak miałem starego kompa to wtedy inaczej mówiłem ;D

chamm3r:
e tam jedynym minusem w g3 jest przemierzanie godzinami świata (koń by się przydał) a tak to ok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej