Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 3 po naszemu!
Azariel:
--- Cytat: chamm3r w 29 Wrzesień 2008, 16:22:14 ---e tam jedynym minusem w g3 jest przemierzanie godzinami świata (koń by się przydał) a tak to ok.
--- Koniec cytatu ---
według mnie koń by popsuł grę bo w pozostałych częściah go nie było.a wracając do tematu
--- Cytat: Kyras w 23 Sierpień 2008, 22:24:48 ---Gdyby ktoś zrobił remake g3 na silniku g2 oczywiście z poprawioną fabuła... ogólnie zmienionym wszystkim, to by było najlepsze co by spotkało tą spaczoną grę
--- Koniec cytatu ---
Jeśli Gothic według ciebie jest spaczony to po co w niego grasz.A co do modu do G3 to by było bardzo fajnie taki zrobic.Ale według mnie lepiej jescze troche poczekac na dodatek do G3.Nie jestem za bardzo doświadczony,ale gdyby w G3 był jakis edytor to by nie potrzeba by było robic modów.Pewnie prędzej czy później ktoś zrobi mod no to tylko czekac.
#Milten#:
Dodałbym Magów ziemi i powietrza oraz czary żywiołów na przykład dla powietrza takie a dal ognia takie. A magia taka jak terror przemiana itp. powinny buyc magia nie podstawowa której możesz sie uczyć jeśli chcesz. Kon by popsuł grę!
Czaroxxx:
--- Cytat: Mieszko w 16 Październik 2008, 18:27:39 ---
--- Cytat: chamm3r w 29 Wrzesień 2008, 16:22:14 ---e tam jedynym minusem w g3 jest przemierzanie godzinami świata (koń by się przydał) a tak to ok.
--- Koniec cytatu ---
według mnie koń by popsuł grę bo w pozostałych częściah go nie było.a wracając do tematu
--- Cytat: Kyras w 23 Sierpień 2008, 22:24:48 ---Gdyby ktoś zrobił remake g3 na silniku g2 oczywiście z poprawioną fabuła... ogólnie zmienionym wszystkim, to by było najlepsze co by spotkało tą spaczoną grę
--- Koniec cytatu ---
Jeśli Gothic według ciebie jest spaczony to po co w niego grasz.A co do modu do G3 to by było bardzo fajnie taki zrobic.Ale według mnie lepiej jescze troche poczekac na dodatek do G3.Nie jestem za bardzo doświadczony,ale gdyby w G3 był jakis edytor to by nie potrzeba by było robic modów.Pewnie prędzej czy później ktoś zrobi mod no to tylko czekac.
--- Koniec cytatu ---
Nie powiedziałem, że gram ale grałem przez jakiś czas. W 3 dłużej niż 2 dni grać nie mogę bo mnie nerwica strzela.
diego123:
A ja bym dodał jazdę konną. Ciężko jest przejść cały świat gry na pieszku.
Azariel:
--- Cytat: diego123 w 02 Styczeń 2009, 17:41:23 ---A ja bym dodał jazdę konną. Ciężko jest przejść cały świat gry na pieszku.
--- Koniec cytatu ---
raczej to by nie wypaliło,bo jak byś wytłumaczył całkowity brak koni w innych częściach.A jazda na ścierwojadzie albo cieniostworze,nie sądze...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej