Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Magowie Ognia vs Magowie Wody
sluga bogow:
Ja uważam, że magowie wody by wygrali ponieważ:
- mają lepsze szaty
- znają 5 krąg magii
Uważam także, że wystarczyło by zamrozić wszystkich magów ognia( bryła lodu, lodowa fala )
a potem można było by wykończyć ich czym się chce.
Aragon:
Hmmm po pierwsze to by do takiej sytuacji nie doszło ale jak by taka sytuacja zaistniala to na 99% wygrali by Magowie Wody >Jak już inni mówili maja lepsze czary ,szaty ,lepszo obrone a przede wszystkim maja Mądrzejszego przywudce .
Byakugan:
ej!!
Kto powiedział że magów ognia było więcej?!
Czekam na odpowiedź na PW.
A tak w temacie to myślę że Magowie Wody by wygrali bo:
-Lepsze szaty
-Lepsza magia
-świetni magowie (przyjacielscy)
-no i najpotężniejszy bóg :)
szymon(bezimieny):
(od razu mowie jestem dysortografem)
ja osobiscie bardziej lubie maguw ognia ale by przegrali w starciu ponieważ
- gorsza magie
-mniej many
- gorsze szty
majom tylko dwa plusy carristo i innos
ale ten co zalorzyl ten artykul magowie wody kryjom się za najemnikami
Błękitny kryształ:
Moim zdaniem wygrali by magowie ognia poniewaz dużo więcej jest wyznawców Innosa niz Adanosa. Ludzie modlący się do innosa zwiększyli by moc magów ognia a tym samym zakon stał by się silniejszy. poza tym szaty mogli by swoją magią skopiowac od wielkiego mistrza który o ile pamiętqam nosi cięzką szate;). Po drugie ich zakon powstał pierwszy wiedzą dużo więcej od magi może ich czary nie są lepsze od magów wody ale umieją się nimi lepiej posługiwac. Po trzecie ich moc mogła by większosc czarów odeprzec. poza tym magowie ognia mają relikwie które by im pomogły w walce. Po czwarte rycerze mają kopalnie pełną rudy która napełniła by moc magów ognia. Dlatego uważam ze wygrał by zakon magów ognia o ile w ogóle doszło by do bitwy pomiędzy magami wody a ognia poniewaz w barzo to wątpie ze obie stron zgodziły by się na tą walke magi;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej