Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Magowie Ognia vs Magowie Wody

<< < (12/21) > >>

Uchiha Sasuke:
Magowie wody by wygrali lepsze czry wzszy krag magii tylko ze szkoda mi Miltena

ÂŁowca dusz:
Wygraliby magowie wody. Zamroziliby magów ognia i waliliby w nich czarami dopóki by nie padli.

Dennis Guilder:
Zacznijmy od tego, że ani Magowie Wody, ani Magowie Ognia by do walki nie stanęli. Mieli różne poglądy, ale to spowodowało rozpad, a nie walkę. Natomiast w samej walce wydaje mi się, że nie czary by przesądziły. Magowie Wody po prostu mają w swych szeregach potężniejszych członków. Saturas jest wg mnie lepszy od Corristo, a wśród pozostałych Magów Ognia nie ma chyba takiego, który dorównałby Cronosowi, czy Myxirowi. Milten moim zdaniem wyróżnia się tylko tym, że jest przyjacielem Bezimiennego. Pamiętajmy, że w każdej części inni podkreślają, że jest młody jak na maga, a doświadczenie zdobywa dopiero pomagając nam w niektórych questach.

kamil^:
Inteligencja, spokuj nie pozwililby magom wody do dopuszczenia do takiej bitwy. Wogole troszke bezsensowny temat. Jak wiemy woda gasi ogien ale ogien roztopi lod wiec takie spekulacje sa do bani. Jezeli chodzi o czyste statystyki to faktycznie magowie wody dysponuja 5 kregiem magi i maja lepsze szaty.

A jeśli magowie wody by przegrali to pewnie adanos kazalby innosowi odebrac moc magom ognia i naprawic wszystkie szkody przeznich wyzadzone itd....'' a innos w swej madrosci tak uczynil''  

wiktor1997:
Magowie Wody by wygrali w końcu lepsze pancerze a po za tym lepsze czary no chyba że przyszli by też Magowie Ognia z klasztoru w korinis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej