Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Magowie Ognia vs Magowie Wody
Zuben:
W temacie nie zostali uwzględnieni balowie z obozu na bagnie ale mniejsza z tym.
Ja bym obstawiał na magów wody ponieważ są bardziej doświadczeni nisz magowie ognia.
Magowie wody mają leprze zdroje i czary nisz magowie ognia.
Zależy też po której stronie stanął by bezimienny.
MAG 0GNIA:
Moim zdaniemn do takiej walki nie doszlo by nigdy...ale nie o tym muwimy ci któży stawiają na magów wody podaja powody:leprze szaty i czary a tagże powołuja się na bogów
1.Muwimy teraz o walce magów a nie bogów.
2.Szaty i czary magów wody są leprze ale moim zdaniem tak jest poniewaz magiem ognia można zostac wcześniej niz magiem wody wiec tak musi być aby gra była zbalansowana.
Tak naprawde są ruwni.
3.Ale jesli magowie ognia uzywali by deszczu ognia a tagże jak napisal Wzoran pomugł by im Xardas to gg
(good game)
dragonsblack:
Moim zdaniem wygrali by magowie wody mają mądrzejszego przywódcę,lepsze czary i szaty.
Magowie ognia niemieli by zbyt wielkich szans ponieważ ich przywódca jest strasznie zarozumiały.
Magowie wody strzegą spokoju więc raczej zbyt szybko nie wciągneli by się w wir walki ale w świecie gothica wszystko jest możliwe.Bitwa skończyła by się szybciej niż skończyła wygrana należała by do magów wody.
Astarth:
Dodajmy do tego, że magowie ognia nie mają deszczu ognia.. Mają KULĂ OGNIA. ew. Corristo może mieć ognistą burzę, ale nie jestem pewien..
Natomiast wiem, że któryś z magów wody posiada czar Gromu..
Mimo to sądze, że wygraliby magowie ognia, Kula Ognia jest szybsza od Bryły Lodu tak więc Magowie Lodu nawet by nie zaatakowali. Mag z czarem Gromu również nie przeważyłby o losie pojedynku bo Grom nie przeszkadza w rzucaniu innych czarów, natomiast Kula Ognia unieruchamia..
Bovver:
i co to daje, prosta rzecz, ci co są lepsi w kręgach magii, zawsze wygrają, patrzcie na to że największe kręgi znają Magowie Wody, ale to Xardas nas uczy 6 kręgu magii. Krótko mówiąc wygrali by magowie wody, popatrzcie na umiejętności a nie na siłę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej