Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Magowie Ognia vs Magowie Wody
Astarth:
--- Cytuj ---i co to daje, prosta rzecz, ci co są lepsi w kręgach magii, zawsze wygrają, patrzcie na to że największe kręgi znają Magowie Wody, ale to Xardas nas uczy 6 kręgu magii. Krótko mówiąc wygrali by magowie wody, popatrzcie na umiejętności a nie na siłę.
--- Koniec cytatu ---
Nie do końca bo co dają kręgi magii jeżeli nie wykorzysta się ich potencjału bo nie ma się odpowiedniej runy dla 5 kręgu?..
Nigi:
Witam wszystkich. Więc zatem temat jest o wojnie między magami... ja myśle że Magowie Ognia wygrają bo nawet Vatras w G II nam mówi "Innos jest pierwszym i najpotężniejszym z bogów, to on dał światu słońce". No ale Adanos ma większą władze "ale tam gdzie stanął Adanos ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy" Więc odpowiedź jest : gdyby nie to że Adanos ma większą władze nad Innosem to magowie ognia by wygrali...
PZDR Nigi
Astarth:
--- Cytuj ---Witam wszystkich. Więc zatem temat jest o wojnie między magami... ja myśle że Magowie Ognia wygrają bo nawet Vatras w G II nam mówi "Innos jest pierwszym i najpotężniejszym z bogów, to on dał światu słońce". No ale Adanos ma większą władze "ale tam gdzie stanął Adanos ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy" Więc odpowiedź jest : gdyby nie to że Adanos ma większą władze nad Innosem to magowie ognia by wygrali...
PZDR Nigi shifty.gif
--- Koniec cytatu ---
Trochę bezsensownym wydają mi się zapatrywania, że wygra ta strona, która ma potężniejszego boga..
Lepiej popatrzyć na to obiektywnie, ze strony gry a nie wątków fabuły bo gdy magowie ognia zostali zabici Innos nie zareagował.
Bogowie mogą dawać duchową moc w postaci run, siły magicznej, tak więc analogicznie: magowie wody teoretycznie są lepsi bo posiadają lepsze statystyki chociaż według mnie wygraliby magowie ognia.
Lord Londius:
Sądze że magowie wody gdyż są bardziej zaawansowani magicznie , ktoś kto przyłącza się do Starego Obozu do gildi Magów Ognia wie że Coristo może go uczyć tylko do 4 kręgu magi , zaś Saturas
do 5 kręgu a więc magowie wody mogą używać silniejszych czarów .
PS " WODA GASI OGIEĂ " !!!!
Astarth:
--- Cytuj ---wie że Coristo może go uczyć tylko do 4 kręgu magi , zaś Saturas
do 5 kręgu a więc magowie wody mogą używać silniejszych czarów .
--- Koniec cytatu ---
Problem tkwi w tym, że magowie wody nie mają adekwatnej runy by wykorzystać potencjał 5 kręgu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej