Tereny Valfden > Dział Wypraw

Wyprawa do Numenoru

<< < (50/51) > >>

momo:
Podróż minęła bardzo szybko. Momo nie zdążył się nawet porządnie wyspać, kiedy z bocianiego gniazda rozległ się głośny dźwięk rogu. Był trochę wściekły, że nie dali mu dłużej odpocząć, jednak kiedy wyszedł na pokład, zauważył, że na choryzoncie pojawia się już masyw górski Perales.
Dopływamy do Marrantu, znowu w domu...

Isentor:
Burza dobiła do portu w Ombros...
Panowie czas rozdać łupy oraz punkty reputacji wedle waszych zasług...mamy 10000 sztuk złotych monet, złote  przedmioty o łącznej wartości 5000 oraz kilka innych drobiazgów...

- Travis = 50 punktów reputacji, 1000 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 500 sztuk złota

- Assasyn = 45 punktów reputacji, 1000 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 500 sztuk złota

- Kozłow = 30 punktów reputacji, 800 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 300 sztuk złota

- Dante = 25 punktów reputacji, 600 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 200 sztuk złota

- momo = 20 punktów reputacji, 500 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 100 sztuk złota

- Dragosani = 18 punktów reputacji, 400 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 50 sztuk złota

- Lees = 10 punktów reputacji, 300 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 50 sztuk złota

- Arti = 10 punktów reputacji, 300 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 50 sztuk złota

- Crisis = 10 punktów reputacji, 300 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 50 sztuk złota

- Fragenstein = 10 punktów reputacji, 300 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 50 sztuk złota

- Daedagor = 10 punktów reputacji, 300 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 50 sztuk złota

- Aragorn = 5 punktów reputacji, 150 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 50 sztuk złota

- Boba Fett = 2 punkty reputacji, 50 sztuk złota, złote przedmioty o wartości 50 sztuk złota

- Lord Sado = -1 punkt reputacji

- Anaconda = -1 punkt reputacji

Osoby, które pozostały na wyspie i najprawdopodobniej wrócą "Nadzieją":
- Darkon
- LONYSARD
- MeGorT
- Tkoron
- Kapitan Greg

Dodatkowo:
Mikstura transformacji w Dracona
Księga wampirzych czarów
Zwoje

10k - 6k = 4k do skarbca...
5k - 2k = 3k do skarbca...

P.S.
Złote przedmioty trzeba przetopić albo sprzedać...

Grison:
Tymczasem grupa pozostajaca w Numenorze zaczęła przygotowania do wypłynięcia drugim statkiem. Jako pierwszy na pokład łajby dotarł Kapitan Greg.
-Ach... "Nadzieja". Nareszcie jestem na statku. Szczerze mówiąc dosyć już miąłem tej walki z bestiami-powiedział sam do siebie Greg tłukąc ręką w pokład. Następnie zaniósł do kajuty swoje toboły i zaczął czekać na innych członków grupy.
-Mam nadzieję, że nie spotkają nas żadne niemiłe niespodzianki, a ta łąjba wytrzyma-pomyślał Greg

Darkon:
Darkon z paskudnym humorem wparował na pokład. W akcie złości wbił swój krótki miecz najsilniej jak potrafił w pokład. Nie mógł uwierzyć, że reszta ich zostawiła i pozbawiła wszelkich łupów. To że po walce jako nieliczny rozejrzał się po okolicy, znaczyło, że już był uznany jako spóznialski (w rzeczywistości byłem na szkolnej wyciecze...). I tak czekały go kolejne miesiące w których nie miał się zbytnio wzbogacić. Kopnął jeszcze raz w uszkodzony już kloc drewna, który uprzednio uderzył mieczem i ruszył na ławeczkę przed wejściem do korytarza z kajutami

LONYSARD:
No , nareszcie. Już myślałem że nigdy z tąd niewypłyniemy , nieznoszę tego miejsca , czułem się tu nieswojo. Co jak co ale w domu najlepiej.
Po tych słowach łowca usiadł na ławce i zaczoł patrzeć na wyspę którą zachwile opuszczą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej