Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona misja

<< < (15/26) > >>

Eskel:
Mi ta gdzie musze ze SO wygonic Mordraga. Zresztą wszystkie misjie sa fajne.
 To już któryś post użytkownika nie posiadający uzasadnienia w tematach typowo dyskusyjnych przez co wprowadza mało bądź nic do tematu.

gumbas18:
Według mnie najfajniejszą misją jest szukanie kamieni ogniskujących ponieważ mogłem odkryć nowe miejsca na mapie do których nigdy nie zaglądałem ale też mogłem zobaczyć nowe stwory takie jak harpie które są w fortecy tam gdzie znajdzie się Lester który poszukuje dokumentu ale też mogłem lepiej poznać ludzi no i oczywiście nabić sobie trochę Level.;p

Ainur:
Moją ulubioną misją jest szukanie kamieni ogniskujących dlatego że można zdobyć dużo doświadczenia oraz ta misja jest bardzo ciekawa, na przykład fajne jest to że przy każdym zdobyciu kamienia pomagają nam przyjaciele. Lubię też tą misję, w której mamy zadanie przygotowania się do walki ze ÂŚniącym ponieważ lubię zdobywać jakieś naprawdę dobre miecze jak Uriziel i dobre zbroje jak zbroja magiczna.

Szeregowiec Kabanos:
Moją ulubioną misją było szukanie chromaninów, pamiętam że sporo sie namęczyłem żeby je znaleźć, potem jest odbijanie wolnej kopalni i bardzo lubiłem zarombywać cały stary obóz( to taka moja prywatna misja  ;D)

Sajan:
Moją ulubioną misją jest odbijanie starej kopalni, lubię zabijać tych głąbów z starego obozu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej