Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona misja

<< < (14/26) > >>

Mati92:
Moja ulubiona misja to kamienie ogniskujące bo zwiedza się górską fortece

Robben:
W sumie to chyba misja ,,poszukiwanie kamieni ogniskujących'' mi się najbardziej podoba, bo się zwiedza całą kolonię i nabiera dużo doświadczenia, spotykając przy tym starych znajomych.
Druga bardzo fajna misja, to ,,Przyjęcie do Starego Obozu/Nowego Obozu/ Obozu Bractwa'', gdyż zawsze fajnie jest, kiedy stajemy się członkiem, któregoś z nich. Misja z wygnaniem ÂŚniącego mi się także podoba. Mamy wtedy niepowtarzalną szansę skasować Kaloma, co jest czystą przyjemnością, no i też zakończyć żywot ÂŚniącego :P. O i misja ,,Xardas Nekromanta'' jest również ciekawa.

Paul_12:
Najbardziej Ulbioną misją jest o tym jak trzeba zanieśc list od Jana do Diega wtym własnie momencie można wybrać Nowy Obóz i dołączyć do Szkodników albo Dać Prawdziwy List Diego a potem zostać Cieniem

McSloniu:
Moja ulubiona misja, Dołącz do Starego obozu, a za tym kika naście innych Oraz ta w której z Gornem odbijamy ''niezupełnie wolną kopalnie''  :). Czasami mam tam jednak bład że Gorn atakuje mnie.... >:(

Freek:
Najbardziej lubie misje z królową pełzaczy ,fajny klimat ;p , i z poszukiwaniem kamieni ogniskujących.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej