Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona misja
Doman:
Moją ulubioną misją jest...
- odbicie wolnej kopalni - lubię zadymy, a jak dochodzi do tego Gorn, to jestem w siódmym niebie :D A w dodatku można pozabijać strażników. Wkurza mnie tylko, że jak zabije strażnika, to Gorn mówi "zginął członek starego obozu i twoje imię padło w związku z tą sprawą".
- wygnanie śniącego - niepowtarzalny klimat, ostateczna rozgrywka. Lubię śniącego, fajnie wygląda. Ten "stary cap" Cor Calom, wkurzał mnie przez całą grę i wreszcie mogę mu dokopać :D
Canis:
Mi szczególnie do gustu wpadły dawa zadania,
* Chromanin - Głównie z tego względu że to przyjemne zadanie, no przy którym trzeba trochę pomyśleć i pobiegać. Bardzo mi się podoba, fajna treść ksiąg, które dane jest nam czytać, nim dojdziemy do końca zadania.
* Zatopiona Wieża Xardasa - Znaczy, zadanie, w którym musimy zwiedzić zatopiona wierzę, aby zdobyć pancerz z magicznej rudy oraz runę teleportacji do magów ognia (do starego obozu). Fajne, klimatyczne :D .
mistrzunio:
Mi najbardziej podobało się szukanie kamieni ogniskujących. Wszystko fajnie zrobione, misja ciekawa i wymagająca. Podobnie jak zdobycie Ulu-mulu.
Sanin Sandaime:
Moją ulubioną misją jest zbieranie kamieni ogniskujących , ponieważ na tej misji poznajesz prawdziwe umiejętności twoich towarzyszy.Na tej misji także zdobywasz szybko levele.
Drago12:
moją ulubioną misją jest poszukiwanie sześciu ksiąg o nazwie chromanin. zadanie bardzo mnie wciągnęło i od razu porzuciłem główny wątek . szukałem ich bardzo długo ale w końcu znalazłem . najtrudniej było mi odszukać drugą księge.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej