Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona misja

<< < (4/26) > >>

Casano:
Zgodze się również z moimi poprzednikami. Najlepszą, najbardziej najciekawszą misją, były "kamienie ogniskujące". Naprawde bardzo ciekawy i dosć trudny wątek tej gry.

Kapi Pogromca:
W G1 najbardziej podobały mi się misje:
- Odnajdź wszystkie kamienie ogniskujące - aby wykonać to zadanie trzeba zwiedzić prawie całą kolonię i pomagają nam w tym przyjaciele.
- Chromanin - też trzeba zwiedzić dużą część kolonii, a i trzeba jeszcze przy tym trochę ruszyć głową.
- Odbijanie nowej kopalni - po wygnaniu Bezia z SO jest to bardzo fajna misja.
- Zabicie królowej pełzaczy - bardzo lubię tą misję, ponieważ kojarzy mi się zawsze z pewnym zdarzeniem. Gdy razem z kolegą graliśmy G1 bardzo bał się iść do gniazda pełzaczy, bo jak mówił " miał za słaby pancerz". Więc, żeby on nie musiał się trudzić poszedłem za niego do kopalni i bez żadnego trudu pokonałem pełzacze i królową :).

Oczywiście wiele innych zadań jest bardzo fajnych, ale nie będę ich wymieniał bo zajmie to dużo czasu.

Parcival:
Moja ulubiona misja jest jak szukamy kamieni ogniskujących, ponieważ spotykamy się z kumplami takimi jak: Diego; Milten; Gorn oraz Lesterem. Jest dużo chodzenia, ale dużo można expa zdobyć a zwłaszcza, gdy mówisz Saturasowi jakie zdobyłeś kamienie. Jedynym minusem jest to, że za dużo trzeba chodzić.  

Azuredragon:
Najbardziej lubiłem questa związanego z Chromianinem. Wymagał od gracza jako takich zdolności walki (pierwszy etap w wieży) i myślenia, no bo trzeba było zgadnąć, gdzie te książki leżą.

Sado:
Moją ulubioną misją był Chromanin. Znaleźć 1 księgę to nie sztuka. Nad drugą trzeba się nieźle potrudzić. Przy 3 i 4 pot się z czoła leje. 5 się nie wytrzymuje. Kiedy szedłem do ostatniej byłem wielce happy - haha, wezmę ostatnią książkę i dostanę potężna moc. Ciekawe było to, że dostałem potężną moc złości kiedy wczytywałem 5 raz, bo dostałem od szkieleta-maga bryłą lodu. Później się okazało,  że żadnej wielkiej mocy nie ma, no i Sado wkurzony         . Poza tym zadaniem jest jeszcze zbieranie kamieni ogniskujących. Dość długie i ciekawe zadanie, nawiązuje do każdego przyjaciela Beziego, ale poza tym nic specjalnego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej