Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona misja
Sairus:
Moją ulubioną misją jest też poszukiwanie kamieni ogniskujących. Właśnie to chodzenie po całej kolonii jest tam bardzo ciekawe i fajnie, że pomagają nam w tej misji dobrzy znajomi.
Dev:
Myślę, że misja Chromanin ;) Co prawda nie wnosi nic do głównego wątku gry i nie dostajemy za nią sporo doświadczenia, ale zawsze jest satysfakcja z odnalezenia wszystkich 6 ksiąg, co samemu jest niezwykle trudne ;) Ja bynajmniej musiałem się sporo nagłówkować, aby rozwiązać te zagadki :>
Aneuthanasia:
Ulubiona misja to Dołączenie do Starego Obozu, wtedy nie jesteśmy jeszcze tak silni jak w dalszych etapach gry, aż chce się wtedy grać ;D.
Noorex Jr.:
Dla mnie najlepszą misją jest szukanie kamieni ogniskujących. Poznajemy naszych przyjaciół i zwiedzamy ciekawe miejsca jak krypta czy forteca górska. Zawsze jest to napięcie bo nie wiesz czego się spodziewać ;) Ogólnie jedna z ciekawszych misji no i wszelkie próby dołączenia do każdego z obozów bo początkowi gracze mogą poznać ogólnie kolonie, zwyczaje czy wielkie szychy.
Cezus:
Dołączenie do poszczególnego Obozu było fajne. Taki jakby test. Fajną misją było odzyskiwanie kamieni ogniskujących, ponieważ trzeba było się nachodzić. NO i jeszcze można było na tym nabić pare lvl. Fajnym wątkiem był także Chromanim. Trzeba sie było trochę nachodzić żeby znaleźć poszczególne części a doświadczenia za do wiele nie było. Ten wątek mógłby być bardzo fajny, lecz nie został w pełni wykorzystany.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej