Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona misja
Pinguin:
Zdecydowanie odbijanie wraz z Gornem kopalni z rąk Gomeza ;) Eksplorowanie kopalni, niełatwe wybijanie strażników, pełzaczy, chodzenie po ciemnych korytarzach i... spotkanie z gadającym orkiem Ur-Shakiem ;) Niezapomniane momenty z Gothic'a.
Leogas:
Ja tam lubię wszystkie misje ale jak mam już wybierać to moja ulubiona misja to ta w której trzeba znaleźć kamienie ogniskujące.Zwiedzamy wtedy całą kolonie i dostajemy za to masę PD(Najwięcej ze wszystkich misji o ile się nie mylę)
Kamil1210:
Dla mnie najlepszą misją było poszukiwanie Kamieni ogniskujących Dlatego że każdą misję robimy z jednym z przyjaciół a nie sami. Każde zdobycie kamienia jest ciekawe (np zmiana w chrząszcza). Wtedy Doskonale poznaje się Górniczą Dolinę.
Kamil1210:
Dla mnie najlepszą misją było poszukiwanie Kamieni ogniskujących Dlatego że każdą misję robimy z jednym z przyjaciół a nie sami. Każde zdobycie kamienia jest ciekawe (np zmiana w chrząszcza). Wtedy Doskonale poznaje się Górniczą Dolinę.
KrZyChU7777:
Moją ulubioną misją w gothicu 1 jest poszukiwanie kamieni ogniskujących ponieważ można wtedy dobrze poznać kolonię i przyjaciół którzy nam pomagają. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej