Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ile razy przeszedłeś grę?

<< < (2/4) > >>

MenThor:
G1 przeszedłem 3 razy a do dwójki i NK mnie aż tak bardzo nie ciągnęło.. i przeszedłem tylko jeden raz. Moze dlatego, że nie chodziła mi gra tak jak bym tego chciał to znaczy ze wszystkimi detalami. No cóż nie chce mi sie jeszcze raz przechodzić, bo nie mam za dużo czasu na gry komputerowe, lecz i tak Gothic to moja ulubiona gierka.

Aeskel:
Nie ma się czym chwalić.

Gothic - 2 razy.
Gothic 2 - 1 raz.
Gothic: NK - niedokończyłem dodatku ;] Znudziło mi się grać w połowie i odinstalowałęm gre.

Niewyobrażam sobie grać w jedną gre 20 razy jak zrobił to jeden admin, nie będą wytykał palcem bo to nie ładnie.

Wiesz ja grałem w te gry zaraz po ich premierach...nie miałem wtedy neta z resztą nie był on tak dostępny jak teraz. A co człowiek ma robić jak nie przechodzić do upadłego swoją ulubioną grę...
- IsentoR

Kereth:
Ja grałem,gram i będe grać w gothica.

Gothic - 10 razy
Gothic II - 8 razy
Noc Kruka - 5 razy

W sumie tego będzie więcej.

Casano:
Hmm szczegółowo to niepamiętam, ale tak:

Gothic: 4 razy

Gothic2: 5 razy

Gothic2NK: 1 raz

Gothic3: 10 razy:p(mam zamiar)

Tak to wygląda z mojej strony

Arthas:
Ile razy przeszłem w całości wszystkie cześci gry, które dotąd się ukazały nie jestem w stanie zliczyć i nie pamiętam, ale podam te liczby w przybliżeniu. Nie biorąc pod uwagę gier rozpoczętych i zakończonych przed jej końcem, jest tego trochę.

Gothic I - około 8 razy

Gothic II - bodajże 7 razy

Gothic II: Noc Kruka - 4 razy

Mam zamiar jeszcze kontynuować moją rozgrywkę w wyżej wymienione części i obecnie przechodzę po raz kolejny Gothic II: Noc Kruka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej