Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ile razy przeszedłeś grę?

<< < (4/4)

Varikhem:
A ja 'jedynke' przeszedłem tylko 7 razy wstyd mi ale ehhh trudno sie przyznać NIE SPODOBAÂŁA MI SIÊ!To z powodu tych wszystkich bugów itd.Gothic II 17 razy , i jestem z tego dumny    .Noc Kruka 9 razy i z tego także jestem dumny.  
Z poważaniem ÂŁowca

Wystarczy porównać post Thora z postami niektórych user'ów. Podawane są tu już tylko nic nie znaczące liczby przejścia gier (bez większych wyjaśnień). Temat zamykam. - [Boba Fett]

A ja otwieram...eh...
Posty składające się z samych liczb będą kasowane...
- IsentoR[/color][/font]

Syriusz23:
Cóż... grę Gothic 1 przeszedłem 7 razy ( 3 razy najemnikiem, 2 razy strażnikiem i 2 razy jako sekciarz).
Gothic 2 około 11 razy ( nie pytajcie czemu :)) a Gothic 2 NK... dopiero raz. W NK potrafię cały dzień błąkać się po lasach, a potem sprzedawać rzeczy zdobyte na wyprawie za ok. 12000 Gold  

Boba Fett:
Moje wyniki nie są imponujące, ale jedno jest pewne: piszę prawdziwe liczby i ich nie wyolbrzymiam, by się pochwalić.  

Gothic
Tylko trzy razy. Może wynik nie jest super, ale mi odpowiada. Przyznam, że raz z tych trzech razy przeszedłem go na kodach (szczerze, to pierwsza gra do końca była na kodach   ).

Gothic II
Ani razu. Zdziwko? Może i tak, ale to nic. Swoją grę zakończyłem w piątym rozdziale, gdy musiałem zebrać załogę. Jednak w dialogach kumpli nie było żadnej opcji, by ze mną płynęli. :/ Gra wreszcie mnie zniechęciła.

Gothic II Noc Kruka
Też ani razu. Cóż, doszedłem do Jarkendaru, gdzie zdołałem pokonać Kruka, ale tak... Nie pokonałem wreszcie Smoka Ożywieńca.  

Gothic III
Nie miałem jeszcze przyjemności grania. Widziałem tylko początek u kumpla.  

Ale ogółem: rozpocząłem dużo rozgrywek w każdej części, ale ich nie ukończyłem. Po prostu gra wreszcie mnie nudzi i koniec.
Powiem jeszcze, że drugą część Gothica widziałem całą. W końcu chodziło się do kumpla, by zobaczyć cały Irdorath.  

Anaconda:
Hmmm taka dyskusja musiała powstać :)
Moje wyniki niezbyt ciekawe, ale przynajmniej prawdziwe :D
Gothic 1 - 1 raz i prawie 2, ale gra mnie znudziła w pewnym momencie. Po prostu gdy się wie co dalej, a rozgrywka jest strasznie liniowa to nudno jest...
Gothic 2 - 1 raz na paladynie i to tak na resztkach chęci ;)
Gothic 2 NK - 2 razy, z czego za drugim razie starałem się nabić jak największy poziom tzn. pierwszy raz chodziłem na polowania, przeszukiwałem mapy i przyznam szczerze, że najlepiej się przy tym bawiłem :) Dobiłem chyba wreszcie do 46-7lv na magu ognia.
Gothic 3 - zacząłem grać, ale nie dokończe. Mam za słaby komputer, nie będę się męczył byle tylko grać w G3. Nie uzależniłem się jeszcze ;) Poczekam na renowację....

Sir_William:
Gothic I:
Spokojnie z sześć razy. Lubię tę część Gothic'a, więc jeżeli mi się nudzi odrazu insatluje i gram do znudzenia!

Gothic II:
Tu jest podobnie, ok. sześć razy gra padła mi do stóp. Ciekawa rozgrywka, daltego z tym nie ma żadnego problemu.

Gothic II: Noc Kruka:
Tutaj połownicze racje. Trzy bądź cztery razy zabiłem Kruka, uruchomiłem wszystki kamienie teleportac. Chociaż nie, ostatnio przeszedłem na trzy sposoby jeszcze, daltego sześć lub siedem.

Gothic III:
Męczę go na minimalnych ustawieniach, jednak poczekam do Nowego Roku zanim go znów ujrzę!  

Nie zawyrzam w żadnym wypadku. Nałogowo gram w Gothic, kiedy ogarnia mnie nuda, instaluje i przechodzę po dwa razy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej