Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nagrania do Polskiej wersji Gothic 3 zakończone!
DeadFish:
Większości fanów nie stać na kupno G3? Jeżeli mają kompa na którym G3 ruszy, NA PEWNO ich stać na grę...a jeżeli nie stać, niech poczekają aż stanieje i kupią oryginał, jak prawdziwy fan. W najgorszym przypadku niech kupi pirata a potem niech i tak kupi oryginał.
NEFARAIN:
No rzeczywiście drogo pewnie ta gra za 2-3 lata stanieje a znająć życie to piraci internetowi będą mieli szybciej grę baa albo już mają w co wątpie
A co do daty premiery to EKSTRA ! jeszcze tylko z góra 2-3 tygodnie i Gothic trafi do Sklepów
Dragosani:
Jak miło znów usłyszeć głos Bezimiennego.
--- Cytuj ---ALe większość fanów nie ma pieniędzy na zakup orginalnej wersji Gothica.
--- Koniec cytatu ---
Tu AlculusMorii ma całkowitą rację.
DeadFish:
Powtórzę to co mówiłem: Nie ma pieniędzy na zakup oryginalnej wersji Gothica? To skąd ma forsę na kompa, na którym G3 pójdzie?
Laress:
--- Cytuj ---Powtórzę to co mówiłem: Nie ma pieniędzy na zakup oryginalnej wersji Gothica? To skąd ma forsę na kompa, na którym G3 pójdzie?
--- Koniec cytatu ---
Popieram Turinga !!!
Napewno wielu graczy nie bedzie stać na orginalną wersje G3!! Ale Turing ma racje skoro nie stac ich na samą gre to czemu niby ma stac na nowe czści do kompa???
ja naprzyklad kupilem se nowa karte graficzną (GeForce 7900 Gt) procek Athlon 3200 + i ramy (1024 ) i co ? I stać mnie bylo ! pytacie dlaczego ? Bo ZBIERAÂŁEM CALE LATA OD WYDANIA GOTHIC2 noc kruka ! uzbieralem równierz ledwo te cholerne 120 żł !!! i kupie se tego orginała
więc jak nie piepszcie że nie można bylo !!!
Wracając do Tematu CDP sie postarało (nareszcie) ! Myslałem że G3 wyjdzie w listopadzie czy cos ! A tu prosze G3 wyjdzie jak w cywilizowanym kraju ! :) !!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej