Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nagrania do Polskiej wersji Gothic 3 zakończone!
DeadFish:
Oh yeah, oh yeah, oh yeah!
http://www.gram.pl/news.asp?id=2499
Polskie nagrania do G3 zakończone!
Gra już w październiku!
No to CDP zrobił nam wielką niespodziankę :) tylko niech jeszcze kolekcjonerke dadzą, to już wogóle będzie GIT.
Teraz tylko czekać...
Arthas:
No, no...nie spodziewałem się tak szybkiego wydania Gothic III, ktoby pomyślał, że CD Projekt zrobi to aż tak szybko. Przy wcześniejszych polonizacjach poprzednich części Gothic nie spieszyło im się zbytnio, tak czy inaczej jestem bardzo zadowolony z tego faktu i już nie mogę się już doczekać. Sugerowana cena Gothic III oscyluje około 129 zł (troszkę więcej, niż kosztowała II część, ale nie muszę przypominać, żę warto na samą grę wydać każdy pieniądz) , ciekaw jestem ile będzie kosztować wersja kolekcjonerska i czy się w ogóle ukaże.
Arkhan:
Rewelacja Rewelacja i jeszcze raz Rewelacja. Nawet niewiedziałem że lider wilków to wielki fan Gothic'a :D. Co do tej "niespodzianki" i całej radości, to rozumiem ze jest sie z czego cieszyć ale to był obowiązek aby gram.pl podało takie info wiec łaski nie robili :P
A głosy wyśmienite i bedzie sie działo xD
Z wyrazami szacunku...
DeadFish:
--- Cytat: Arthas ---No, no...nie spodziewałem się tak szybkiego wydania Gothic III, ktoby pomyślał, że CD Projekt zrobi to aż tak szybko. Przy wcześniejszych polonizacjach poprzednich części Gothic nie spieszyło im się zbytnio, tak czy inaczej jestem bardzo zadowolony z tego faktu i już nie mogę się już doczekać. Sugerowana cena Gothic III oscyluje około 129 zł (troszkę więcej, niż kosztowała II część, ale nie muszę przypominać, żę warto na samą grę wydać każdy pieniądz) , ciekaw jestem ile będzie kosztować wersja kolekcjonerska i czy się w ogóle ukaże.
--- Koniec cytatu ---
Edycja kolekcjonerska się ukaże, jej skład poznamy prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.
Isentor:
Jeśli chodzi o Roberta Gawlińskiego ma ciekawy głos idealnie nadaje się do jakieś mrocznej postaci za to nasz kochany weteran Jarosław Boberek nadaje się do każdej postaci. Grałem w setki gier w których podkładał głos gdyby ktoś go nie kojarzył to jest to aktor grający np. policjanta w "Rodzinie Zastępczej".
Co do polonizacji było wiadome, że polska wersja ukarze się szybko ponieważ polonizacja trwa już pewien czas. Ale chyba nikt nie spodziewał się aż tak szybkiego terminu premiery. Tylko ta cena jest zbytnio wygórowana...według mnie to wersja kolekcjonerska powinna tyle kosztować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej