Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Nagrania do Polskiej wersji Gothic 3 zakończone!

<< < (4/4)

Thoro:
Jeśli kogoś interesują "kulisy" samych nagrań, oraz osobiste odczucia jednej z osób uczestniczących w ów nagraniach to zapraszam do przeczytania wywiadu z Robertem Gawlińskim. Osobą, która podkłada głoś postaci o imieniu Kerth.

Garret:
No to extra. Możemy świetować. Głos beziego brzmi jeszcze lepiej! Z koleji co do polskiej edycji, zbugowana nie będzie, i dobrze, będziemy mieli czystą, przejrzystą wersję. Mówiono tu o cenie Edycji Kolekcjonerskiej. Teraz już wiadomo- 170zł, ba nawet już wyszły wszystkie nakłady i nie ma już szansy na kupienie
Gothica 3:EK w polskim wydaniu. Ja na szczęście zdążyłem i mam swoją sztuke zamówioną.

Z poważaniem
Garret

DeadFish:

--- Cytat: Garret ---No to extra. Możemy świetować. Głos beziego brzmi jeszcze lepiej! Z koleji co do polskiej edycji, zbugowana nie będzie, i dobrze, będziemy mieli czystą, przejrzystą wersję. Mówiono tu o cenie Edycji Kolekcjonerskiej. Teraz już wiadomo- 170zł, ba nawet już wyszły wszystkie nakłady i nie ma już szansy na kupienie
Gothica 3:EK w polskim wydaniu. Ja na szczęście zdążyłem i mam swoją sztuke zamówioną.
Z poważaniem
Garret

--- Koniec cytatu ---

Na pewno wielu ludzi kupilo kolekcjonerki tylko po to, zeby pozniej sprzedac je na allegro...tak wiec Ci co nie zdazyli na pewno beda mogli to jeszcze zdobyc  

Tommy1986:
Na pewno wielu ludzi kupilo kolekcjonerki tylko po to, zeby pozniej sprzedac je na allegro...tak wiec Ci co nie zdazyli na pewno beda mogli to jeszcze zdobyc

Według mnie co do edycji kolekcjonerskiej to będą z pewnością jeszcze, ponieważ jak sądzicie przeciez dla firm co maczały palce przy G3 to kasa duża kasa i im zależy na kasie i wątpie o wprowadzanie ograniczeń gdyż chcą zarobic a piszą tak na gram.pl by zachęcić kupowanie u nich na stronie pzodro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej